Je toho celkom dosť, okruhy tém sú nasledovné:
Epidemiologicky závažná činnosť
Zdravotná a odborná spôsobilosť zamestnancov
Alimentárne ochorenia
Zásady osobnej hygieny zamestnancov
Požiadavky na vybavenie potravinárskych zariadení
Prevádzkový poriadok
Správna výrobná prax
Systém HACCP
Vysledovateľnosť potravín
Povinnosti zamestnancov pri výrobe potravín
Zásady skladovania surovín a potravín
Kontrola skladovania potravín
Zásady tepelného spracovania pokrmov v zariadeniach spoločného stravovania
Podmienky uchovávania polotovarov, rozpracovaných pokrmov a hotových pokrmov
Podmienky výdaja pokrmov
Odber vzoriek hotových pokrmov
Kontaminácia surovín a potravín
Sanitácia v potravinárstve
Zásady dezinfekcie
Povinnosti zamestnancov pri predaji potravín
Podmienky stánkového a ambulantného predaja potravín
Ochrana nefajčiarov
Tu je viac o skúškach a je tam aj odkaz na študijný materiál.