Zavrieť

Porady

Hygienické minimum...

Prosím vás, má niekto testy, ktoré sa používajú na získanie odbornej spôsobilosti pre nevyučených predajcov potravín - hygienické minimum?
ďakujem...
Usporiadat
Téma je uzavretá.
lenkak lenkak

lenkak je offline (nepripojený) lenkak

Lenka
Testy nemám, ale robila som testy. Dokonca hygiena tieto testy neposkytuje, len dajú okruhy z čoho budú otázky. Veľmi sa zameriavali na deratizáciu, dezinfekciu,, dezinsekciu, teploty potravín. A ešte aj ohľadom toho či si robíš toto osvedčenie na výrobu alebo len na predaj potravín. Ešte vyžadovali skladovanie potravín, doba použiteľnosti, ale záležalo to v čom podnikáš.
Menej reklamy? Zaregistrujte sa! - Žiadne vyskakovacie reklamy!
ewap ewap

ewap je offline (nepripojený) ewap

Nie je to nič hrozné. Ja som však bola na 2 dňovom školení, tam som sa veľa naučila. Takto z fleku neviem, či by som to zvládla. Ale dalo sa odpisovať.
sasiy sasiy

sasiy je offline (nepripojený) sasiy

hallo prosim vas nevie niekkto nahodou ci zamestnavatel je povinny preplacat hygienicke minimum?
Rimmon Rimmon

Rimmon je offline (nepripojený) Rimmon

Kde sa da spravit take skolenie? Ja som pozeral akademiu vzdelavania, ale tam som masiel, ze to teraz robia len v dvoch mestach.
Antonia Spodna Antonia Spodna

Antonia Spodna je offline (nepripojený) Antonia Spodna

hygienicke minimum volajte 0903 250274
iivankaa iivankaa

iivankaa je offline (nepripojený) iivankaa

prosim o testy hygienickeho minima
neta1 neta1

neta1 je offline (nepripojený) neta1

3 dnove skolenia na hygienicke minimum robi cerveny kriz, stoji to cca 1500,-sk plus dva kolky...500,- a 200,- za skusky a vydanie osvedcenia
korduľa korduľa

korduľa je offline (nepripojený) korduľa

netraba si robit ziadne skolenie. robia sa testy, hygiena ich robi 2x rocne, boli teraz v oktobri, uplne banalne. je jedna brozurka kupila som ju v Elite a tam je vzorovy test, ten isty bol aj na tych skuskach. no a presli vsetci. logicke otazky, moznosti a,b,c, no a odpovede jednoznacne. boli rozdielne pre kozmeticky, prevadzku solarii a sauny-maserov. potom boli uplne odlisne pre zariadenia ako restauracia a bary.
olybaba olybaba

olybaba je offline (nepripojený) olybaba

pozdravujem,
aj pre iivankaa
syn robil minuly tyzden skusky z hygienickeho minima - pracuje ako casnik
- prikladam materialy ktore sme nasli na nete a niektore sme si zohnali, mozno sa niekomu zidu
- u nas akademia robi kurz za cca 3000 Sk
- skusky aj bez skolenia sa robia na Regionalnom ustave verejneho zdravotnictva - 500 Sk + 200 Sk kolok ( osvedcenie sa vydava na 5 rokov )
- testy a potom ustny pohovor
test1.jpg  
test2.jpg  
test3.jpg  
brozura1.jpg  
brozura2.jpg  

brozura3.jpg  
brozura4.jpg  
brozura5.jpg  
brozura6.jpg  
brozura7.jpg  

1/1
t.betinka t.betinka

t.betinka je offline (nepripojený) t.betinka

Olybaba mam pracovat ako pomocnica v kuchyni mam sa držat tych testov?Dakujem všetkym sa pomoc a rady.
olybaba olybaba

olybaba je offline (nepripojený) olybaba

pozdravujem,
- vsetok material ktory som poskytla je pomocny, treba si ho precitat a hlavne cim viac si z neho zapamatat
- kazdy okres ma svoje specifika na testy, a potom aj na ustne skusky, z mojho uverejneneho testu sa mozno naucit o teplotach, to nie je nikde inde uvedene
- doporucujem sa ich drzat, kuchar casnik u nas jedna banda na skuskach
- drzim palce
unitvp unitvp

unitvp je offline (nepripojený) unitvp

Nie nie je povinný, ale zvyknú to zamestnávatelia preplatiť.
No ak dáš výpoveď v čase keď je Tvoj certifikát ešte platný, vyžadujú doplatiť určitú sumu.
katarina123456789 katarina123456789
prosím vás mohol by mi niekto poslat mailom testy na hygienické minimum ???
willma willma

willma je offline (nepripojený) willma

katarina123456789 Pozri príspevok
prosím vás mohol by mi niekto poslat mailom testy na hygienické minimum ???
pozri príspevok 10, tam je vari všetko
erzet erzet

erzet je offline (nepripojený) erzet

Dôchodca
willma Pozri príspevok
pozri príspevok 10, tam je vari všetko
to je neuveriteľné (to nie je proti Tebe villmuška)
willma willma

ja viem, pochopila som :-), to bola názorná ukážka, prečítam si nadpis a bez prečítania príspevkov zadám požiadavku, čo už
Karpi Karpi

Karpi je offline (nepripojený) Karpi

zdravim
ja by som sa chcel spytat kde sa da zistit ako a kde si mozem spravit to higienicke minimum pre casnika...dik za odpoved
veronikasad veronikasad

veronikasad je offline (nepripojený) veronikasad

Karpi Pozri príspevok
zdravim
ja by som sa chcel spytat kde sa da zistit ako a kde si mozem spravit to higienicke minimum pre casnika...dik za odpoved
Ak si prečítaš aspoň tento príspevok v teme, zistíš :

http://www.porada.sk/853811-post10.html
Karpi Karpi

Karpi je offline (nepripojený) Karpi

tak som si to precital ale dajak som tam nenasiel info ze kde sa to ziskat..(ci jeto tam dade?
willma willma

lenkak Pozri príspevok
Testy nemám, ale robila som testy. Dokonca hygiena tieto testy neposkytuje, len dajú okruhy z čoho budú otázky. Veľmi sa zameriavali na deratizáciu, dezinfekciu,, dezinsekciu, teploty potravín. A ešte aj ohľadom toho či si robíš toto osvedčenie na výrobu alebo len na predaj potravín. Ešte vyžadovali skladovanie potravín, doba použiteľnosti, ale záležalo to v čom podnikáš.
olybaba Pozri príspevok
pozdravujem,
aj pre iivankaa
syn robil minuly tyzden skusky z hygienickeho minima - pracuje ako casnik
- prikladam materialy ktore sme nasli na nete a niektore sme si zohnali, mozno sa niekomu zidu
- u nas akademia robi kurz za cca 3000 Sk
- skusky aj bez skolenia sa robia na Regionalnom ustave verejneho zdravotnictva - 500 Sk + 200 Sk kolok ( osvedcenie sa vydava na 5 rokov )
- testy a potom ustny pohovor
naozaj stačí čítať a najmä p o z o r n e
Načítať ďalšie

Sleduj porady, ktoré by vás mohli zaujímať