Zdieľajte s nami link na články z iných webov. Komentáre k linku budú zoradené podľa počtu hlasov, môžete využiť aj filter komentárov a zobraziť len komentáre od členov ktorých na Porade sledujete.
Len nedávno sme na týchto stránkach obdivovali kvitnúcu krásu z minulej sezóny.
Hoci je väčšina krajiny ešte pod snehom,niektoré kvietky sa už ukazujú v plnej kráse.
Pochváľ sa aj Ty , čo Ti práve kvitne a pridaj fotografiu, nech sa potešíme všetci .
Môžem sa aj ja pochváliť???, ale mám veľkú radosť z takto rozkvitnutých orchideí. Na tej druhej snímke ...to nie je špinavé okno, ale milá súseda pred tým, keď som vetrala čistila si parapet olievaním ho.
U nas na zahrade prekvitaju kde-tu kopky snehu, ale zato v zimnej zahrade mam krasnu kyticu od mojej vnucky, ktoru som dostala na narodeniny. A to je uz vyse mesiaca. Vyse dva mesiace mi tiez v zimnej zahrade krasne kvitla kyticka, ktoru som dostala zaciatkom decembra od kamaratky Vlasticky. Je tam teplota okolo 10 stupnov a kvietkom sa to paci.
Aj mne v záhradke už začínajú vykúkať kvietky. Minulý rok som si podľa záhradkára zasadila krokusy do tvaru slimáka okolo stromu a je to pekné, ale budúci rok to bude ešte krajšie ked sa trocha zahustia.
Nie je to na mojej skalke ale majiteľ mi povedal, že je to skalkový irištek / modrý/ a ten ružový neviem ako sa volá ale konečne už aj kvietky privolávajú jar. A ešte som zabudla odpovedať na otázku. Áno fotila som to v sobotu 21 marca
sú prekrásne, v minulosti som ich mala ale keď odkvitli po čase uhynuli neviem ich pestovať. Zdá sa , že s kvietkami je to ako s ľuďmi s niektorými si rozumiem a darí sa mi ich pestovanie bez problémov a niektoré nech robím čo robím nedarí sa im pri mne.