poviem vám pravdu, že ja som zastánca tohoto nikdy nebola. radšej som zašla do obchoďáku ovoňala si a kúpila to. vždy som si hovorila, že kupovať parfém cez net je blbosť, pretože dajme tomu, že si chcem kúpiť iný parfém ako som doteraz mala a neviem ako vonia, tak čo spravím? alebo ak náhodou nebudem spokojná tak s výberom tak čo? alebo doba zaslania atd atd...
nakoniec preferujem len online nakup

a robím to tak, že si zájdem do obchoďáku, pozriem si aké sú nové vône, pozriem si ceny aby som vedela čo a ako a idem na net. dopredu opozorňujem, že v obchoďákoch, sú neskutočné predražené parfémy, ba priam až nechutne. napríklad za calvin klein the truth 200 ml, čo je dosť, chcú 35€ + a na internete si to žoženiete za 25€+ dajme tomu. a hneď tam máte rozdiel 10€.
dokonca u niektorých e shopov to máte tak, že ku nákupu dostanete aj nejaké bonusi (vouchery, poprípade testery malinké, alebo nejakú drobnú kozmetiku) a to predsa vždy poteší

a doba dodania parfému, kozmetiky je 2 max 4 dni a to už preháňam. mne väčšinou prídu na druhý deň, pri najhoršom až další. ak náhodou by ste mali záujem o e shop parfumoch, určite odporúčam, len bacha lebo neiktoré e shopy sú zradné a hlavne treba porovnávať cenovo. ja osobne nakupujem nakradšej a už dlhšie na
http://www.parfums.sk
sú tam aj pre ženy aj pre mužov parfémy a sú tam hlavne každý týžden akcie na parfémy.
treba všetko vyskúšať aby človek vedel čo je fajn, ale ako som spomínala, vyplatí sa to oveľa viac takto.