| Užitočné (5) | arizona, wagner, betka631, durisovad, terezamaria |

| Užitočné (4) | durisovad, Eulalia, betka631, arizona |
| Užitočné (1) | buchač |
a nerobím nikomu reklamu. Rodičia sú podnikatelia, milujúci svoje deti a rozhodli sa obetovať drvivú väčšinu svojho zárobku, aby aj mne, aj mojim súrodencom pomohli.
ale odvtedy som v tomto smere ok.
mám skúsenosti s viacerými, ale poviem hlavne k jednému: GYNEXu .. moja mamina je v prechode a mala hrozné psychické problémy, pri ktorých ani magnetoterapia ani nič nepomáhalo. Až gynex jej zrazu problémy so strašným náporom hormónov pomohol a upokojil ju, len v občasných ťažkých prípadoch, ako keď by mala prísť menštruácia, ale už nepríde, tak má také tlaky, že musí každý deň užívať diazepán. Ja osobne som po treťom pôrode mala hrozné problémy, lebo rozhodené hormóny, ktoré sa mi zchaosili ešte počas tretieho tehotenstva (manžel tvrdil, že som bola 9 mesiacov na nevydržanie, len ma nakopať do zadku), sa mi ani po pôrode nechceli upokojiť. Stále sa mi prudko menili nálady, mala som silné stavy depresie a výbuchy zlosti. Bola som z toho zúfalá, hlavne kvôli mojim nabližším. Mama mi po svojej skúsenosti odporučila gynex. Reku skúsila som .. a nemohla som uveriť, keď po 7mych dňoch som sa skoro úplne upokojila
len skoro, lebo som ho musela vysadiť. Síce mi upokojil hormóny, ale skoro som prišla o mlieko, nakoľko to sa tvorí tiež pomocou hormónov. Ako sa hovrorí: šikovnosť naša neopúšťaj nás.
ak budete chcieť, kľudne tu budem písať ďalej a všetko je to pravda. Že neklamem, ak budete chcieť, pošlem odkaz na foto našej veľkej rodiny, alebo prístroj diacom aj s plazmovým generátorom odfotený aj s nami v obývačke rodinného domu
nejedná sa o žiadnu reklamu, lebo tiežo prístroje momentálne slúžia na súkromné účely.
ak ste dobre čítali, ani raz som nehovorila, že ho to vyliečilo, alebo zbavilo retardácie. Vďaka Bohu sa Dávidko naučil chodiť a cikať bez plienky, ale rozprávať napr. nevie. Tiež vidno, že síce má už 7 rokov, stále je akoby vo veku 3 ročného dieťaťa. Hovorila som o tom, že mal hrozné stavy zúrivosti a rôzne výbuchy zlosti. Diacomom ho rodičia zdiagnostikovali a plazmovým generátorom poliečili. Ale nie len to. Dúvajú mu aj koloidné striebro, kopec vitamínov, použili aj protiparazitickú liečbu a veľa iných.
milujem, keď si niekto niečo poriadne neprečíta. Ostatné veci, ktorými sa Dávidko liečil, som nespomínala, aby ma niekto neobviňoval z robenia reklamy. Hovorila som len a len k téme diacom.
prosto zistili naši Dávidkovi v mozgu isté parazity -aké, to by som sa ich musela spýtať. Poničili mu ich a Dávidko sa upokojil a začal sa konečne hlavne smiať. A tiež bolo vidno ZMIERNENIE retardácie, nie odstránenie. A kde som povedala, že to bolo behom dna? Čo viem, DIACOM majú rodičia už rok doma, podobne aj plazmový generátor a ostatné veci tiež dlho. Predtým zase chodili po veľmi veľa vyšetreniach a snažili sa, čo to išlo. Až keď zistili, že vyšetrenia ich stoja pekné peniaze, vzali úspory a postupne kúpili tie prístroje, čo majú teraz doma.
dúfam, že už ste spokojnejší, rýpadlá
ktorý rodič by sa dokázal pozerať na dieťa, ktoré trpí tým, že je stále choré? a downíci sú na tom niekoľkonásobne horšie.
síce poliečim deti doma so zapperom .. ale to neznamená, že keď ide synček na ďalší deň do škôlky, nepochytá kopec ďalších vírusov. A tak sa liečime zas. Ale dôležité, že sú moje deti na tom lepšie, ako ostatné v škôlke a aj to na nich vidno.
ale vždy po zapperi (dávam adenovírusy) im riadne klesnú .. ale tie vírusy sú mršky a tak aplikujeme každý deň 3x
a aby niekto nerýpal, aj deti sú mršky, posledne som ich neustriehla a stále mi vybiehali na balkón naľahko a ofúklo ich .. preto sa im teploty vrátili 
dôvod je jednoduchý: rodičia sami majú 3 malé deti a určite ich nechcem ísť nakaziť. Ale nebojte, keď deti budú tak 3 dni OK, tak k rodičom určite zájdem na diagnostiku a potom vám kľudne aj napíšem, ako to dopadlo
ono ja sa netrápim tomu, že mi neveríte .. je tu kopec kalerábo-tlačidlov-ľudí .. sama som až tak neverila rodičom, kým som si to neoverila na sebe 
ale téma znie: Skenovanie organizmu človeka prístrojom DIACOM - ja som sa k tomu vyjadrila, kľudne poviem aj viac, aj info ak chcete vedieť. Len nechápem, načo toľký výsmech. Naštudujte si, prosím, o tom viac, pozrite si kadejaké info, skúste to sami .. a potom napíšte skúsenosť 

fakt, kto neverí, nech si to jukne na nete. Napr k Diacomu sú aj pekné videjká na: