Ahoj, narazila som náhodou na túto tému a síce už je dlhšie neaktívna, nedá mi tu tiež niečo dodať.
Ide o to, že mám brata s downovým syndrómom. Samozrejme to znamená, že má veľmi zníženú imunitu a teda dosť zdravotných problémov. Tak isto boli často choré aj moje dve malé sestry (pre zaujímavosť, sme 7mi súrodenci). Nakoľko rodičov už omrzelo neustále chodenie po lekároch bez akéhokoľvek výsledku, rozhodli sa sami zaujímať o rôzne možnosti liečenia.
Trvalo to roky, ale dnes vlastnia doma práve tento prístroj DIACOM Lite Freq, ale zároveň aj zapper, aj plazmový generátor, aj magnetoterapeutické lôžko aj kadečo iné
a nerobím nikomu reklamu. Rodičia sú podnikatelia, milujúci svoje deti a rozhodli sa obetovať drvivú väčšinu svojho zárobku, aby aj mne, aj mojim súrodencom pomohli.
A moje konkrétne skúsenosti (budem hovoriť len o DIACOMe, lebo o tomto je tu reč):
začnem, ako mi to príde na myseľ, v čom všetkom mi to pomohlo: pred asi 3ma týždňami som mala 2x po sebe upchaté mliekovody (pre info mám 3 deti, najmladšia má 6 mesiacov a kojím ju) a nakoniec to vyvŕbilo do veľmi silného zápalu pravého prsníka. Pri oboch starších deťoch som tiež dostala tento zápal, vždy to skončilo s 39,5 teplotami na pohotovosti, kde mi dali antibiotiká, ktoré mi totálne spláchli mlieko a už sa mi kojenie nepodarilo rozbehnúť. Tentoraz som k lekárom odmietla ísť. Rodičia mi večer volali, aby som radšej prišla k nim. Tak sa manžel odhodlal deti postrážiť a ja som šla k rodičom. Zoskenovali ma a všade mi našli zažratého staphylococcusa aureusa (pre srandu, mám s ním problémy už od narodenia). Ľavý prsník mi Diacomom poposilovali a na plazmovom generátore pustili 2 hodinovú terapiu s množstvom asi 3 minútových frekvencií. Potom som sa vrátila domov. V noci som ešte poteplotovala. Ráno sa prebudila vyčerpaná a s obavami. Verte, neverte, je to na vás, ale na obed som bola ako rybička, bez teploty, bez pocitu vyčerpanosti a s minimálnou bolesťou v prsníku. Potom samozrejme ešte nasledovala preliečovacia kúra, ktorú nejdem rozoberať, lebo nepatrí k téme
ale odvtedy som v tomto smere ok.
Chcete ďalšiu skúsenosť? Od narodenia poslednej dcérky koncom septembra mi staršie deti - 3 ročný chlapček a 2 ročné dievčatko - ochoreli a nie a nie sa vyliečiť. Dokonca to u všetkých troch prerástlo do silného obojstranného zápalu priedušiek s nábehom na zápal pľúc (toť diagnóza lekárky a nemocnice). Antibiotiká pomohli tak na 10 dní a potom sa zase kašeľ a nádcha deťom vrátili. Kto pozná, čo je to mať veľmi dlho choré deti vie, ako bezradne som sa cítila. A hlavne po tom, keď mi lekárka aj po mojej otázke: deti mi kašlú už 4 mesiace, čo s tým? povie len, aby som kúpila zase ĎALŠÍ sirup od kašlu. Doteraz sa hnevám, lebo sme minuli minimálne 60 eur mesačne na kadejaké prírodné sirupčeky ako mucosolvany, skorocelové sirupy a kadejaké iné veci (pomáhajú, ale nie v tomto kritickom prípade). Zo škôlky a z rozhovorov s ženami z ihriska viem, že rovnaké symptómy mali a aj majú mnohé ďalšie deti. Nakoniec som sa konečne dostala k rodičom, niekoľko týždňov pred mojim zápalom prsníka, kedy sme konečne opravili auto (holt skoro sa utrhlo ľavé riadiace rameno a oprava bola drahá). Rodičia moje deti zoskenovali Diacomom (zabudla som pripísať, že žiadne elektródy nemá, ale slúchadlá) a našli rovnako zažratý staphylococcus aureus a tiež im vyhodilo psychiské problémy, ktoré synček aj vo svojom veku začal viditeľne mať. Pustili plazmový generátor + nastolilo sa ďalšie liečenie, samozrejme Diacom ani plazmový generátor nie sú čarovné prútiky!!!
učiteľky v škôlke samy začali badať na synčekovi zmenu. Naraz mal toľko energie, že ho ledva stíhali mať na očiach. Začal byť čulejľí, veselší a malomyseľnosť ho skoro úplne opustila, len občas ju ešte badať. Kašel aj nádcha zmizli. Dnes ich znovu skenovali a potvrdilo sa, čo som videla: staphylococcus je temer úplne vyzabíjaný!
A v starších témach som videla nadávanie na rôzne výživové doplnky, alebo ako sa tomu hovorí
mám skúsenosti s viacerými, ale poviem hlavne k jednému: GYNEXu .. moja mamina je v prechode a mala hrozné psychické problémy, pri ktorých ani magnetoterapia ani nič nepomáhalo. Až gynex jej zrazu problémy so strašným náporom hormónov pomohol a upokojil ju, len v občasných ťažkých prípadoch, ako keď by mala prísť menštruácia, ale už nepríde, tak má také tlaky, že musí každý deň užívať diazepán. Ja osobne som po treťom pôrode mala hrozné problémy, lebo rozhodené hormóny, ktoré sa mi zchaosili ešte počas tretieho tehotenstva (manžel tvrdil, že som bola 9 mesiacov na nevydržanie, len ma nakopať do zadku), sa mi ani po pôrode nechceli upokojiť. Stále sa mi prudko menili nálady, mala som silné stavy depresie a výbuchy zlosti. Bola som z toho zúfalá, hlavne kvôli mojim nabližším. Mama mi po svojej skúsenosti odporučila gynex. Reku skúsila som .. a nemohla som uveriť, keď po 7mych dňoch som sa skoro úplne upokojila
len skoro, lebo som ho musela vysadiť. Síce mi upokojil hormóny, ale skoro som prišla o mlieko, nakoľko to sa tvorí tiež pomocou hormónov. Ako sa hovrorí: šikovnosť naša neopúšťaj nás.
Kľudne vám tu môžem popridávať ďalšie kvantum mojich skúseností. Len keby som mala hovoriť o bračekovi s downovým syndrómom, ako mu to pomohlo pri diagnostikovaní parazitov v mozgu, ich zničením a následne neuveritešným znížením agresie a zlepšením vnímania a .. zmiernením psychickej retardácia? neviem, ako sa tomu presne hovorí
ak budete chcieť, kľudne tu budem písať ďalej a všetko je to pravda. Že neklamem, ak budete chcieť, pošlem odkaz na foto našej veľkej rodiny, alebo prístroj diacom aj s plazmovým generátorom odfotený aj s nami v obývačke rodinného domu
nejedná sa o žiadnu reklamu, lebo tiežo prístroje momentálne slúžia na súkromné účely.