Zdravím,
Bol by som veľmi rád ak by ste mi vedeli pomôcť s doleuvedenými otázkami.
Význam tlačidla "hladat" chápem, no má zmysel len ak presne viete čo hľadáte . Pri množstve tém aké na porade je, trvá hodiny kým to človek prejde a pritom ten kto odpoveď vie, stratí odpísaním max. 5 minút. Ďakujem teda vopred všetkým ktorí mne i ľudom ktorí túto tému budú čítať chú pomôcť a budú pisať " k veci" !
S dvoma kamarátmi chceme otvoriť fastfood. Ani jeden z nás nemá skúsenosti s vedením podobnej prevádzky, aj ked všetci pracujeme v oblasti obchodu.Chceli by sme mať aj sedenie pre zákazníkov, no neskôr večer len výdaj cez okienko.Potrebujem teda poradiť v následovnom :
1, Aký typ subjektu je pre tento model najvhodnejší ? ( spoločenstvo živnostníkov, s.r.o. atd. )
2, Je možné získať nejaku podporu pre začínajúcich podnikatelov z napr. eurofondov ? ( o príspevku z UPSVaR viem, no nie sme nezamestnaní )
3, Koho musíme mať ako zodpovednú osobu, príp. ako sa stať zodpovednou osobou ? ( viem že by to mal byť niekto so vzdelaním min. kuchar - čašnik)
4, Viete odporúčiť nejakých dodávateľov polotovarov ? ( hranolky, mäso, omáčky atd.)
5, Aké tlačivá potrebujeme pre hygienu, mesto a pod. ? ( viem že niektorí máte vypracované predlohy, chápem že vás stálo veľa času a nervov ich dať dokopy a rád sa vám za ich poskytnutie v budúcnosti odmením chutným menu u nás
)
6, Čo naozaj "musí" takáto prevádzka obsahovať ? ( myslím napr. WC, klimu a pod. )
Ak na niečo časom prídem, doplním to sem a upozorním na to príspevkom v teme.
Ešte raz veľmi pekne ďakujem.