Ja som konecne vyriesila zahadu,preco sa mi obcas podari upiect vyborny chlebik,lahucky ako pierko a inokedy iba taky maly,"zadrhnuty".
Kupujem chlebove zmesy v AT,neraz z jedneho sacka jeden chlebik bol dobry,ale druhy nie. Takze som vylucila,ze by chyba bola v zmesy.
Ako na potvoru,akurat,ked niekto bol u mna a chcela som sa blysnut dobrym chlebikom, chlebik sa nevydaril...
Vcera, po dalsom nevydarenom /predosle boli uzasne/ som si to uvedomila!
Mam prepojenu kuchynu s obyvackou. Ked som sama,tak mam pekarnicku v kuchyni,nevadi mi pipanie,ani zvuky pri miesani cesta, hlavne, ze cely dom vonia od cerstveho chlebika.
Ale ked pridsla nejaka navsteva, tak som pekarnicku presunula do spajze,nech nerusi. /V spajzi mam asi 10 st./
Ak sa niekomu nedari upiect dobry chlieb /zostava maly, prepadnuty/,skuste porozmyslat, ci pekarnicku nemate v studenej spajzi...preneste do kuchyne,kde je teplo, tam dajte piect a porovnajte vysledok