Viem, ze sa tu uz toho popisalo vela ohladom hygieny, ale nikde som nenasla, ci potrebujem ja ako zivnostnicka skúšku odbornej spôsobilosti?(Osvedčenie o odbornej spôsobilosti na vykonávanie epidemiologicky závažných činností pre prácu v potravinárstve) Mylia sa mi pojmy- neviem ci mi staci zdravotny preukaz od lekarky alebo potrebujem to hygienicke minimum ci osvedcenie. A este ci to staci mne, alebo aj zamestnanci?(jasne, ze zdrav. preukaz ano, ale ci aj tu skusku).
Lebo teraz bude nejaky seminar, tak neviem ci sa rychlo prihlasit.
http://www.aveducation.sk/index.php?...id=2139&pob=28.
V Bufete budu len balene potraviny, akurat kava a caj sa bude zalievat. A este otazka- na predavanie alkoholu potrebujem tiez nejake opravnenie- co potrebujem na jeho vybavenie a kde sa vybavuje?Dakujem velmi vopred za vsetky rady.