lujza.j pre boha
no asi tam zaskočím, koštnúť
ja neznášam na pizzi kukuricu a vajco
inak kečup je čistá katastrofa aj ked niekto povie, že mal som špagety s kečupom a syrom
Mno vsak ti majitelia si myslia o tom svoje, ked si niekto pyta taku "raritu" a ide im prave pokazit ich majstrovsky vytvor.
Nieco o tej pizzerii si mozes precitat tu
http://restauracie.sme.sk/clanok/vst...deny-neapolcan
Ako podla mna, schopnosti maju, ale mali to dotiahnut do poriadneho konca. V prvom rade ist do BA :-) Potom lepsie priestory (hento je len taka chodba, zle sa tam sedi, je tam stale premavka). Mali aj take problemy, ze pri prilisnom vetre im netahala dobre pec. No a obsluhu ktoru si tam pustili, to je konec. Prijde mi to aj, ze problem asi je, ze zle platia, a vela prace nahadzali na prilis malo zamestnancov, a ti su potom znechutreni (to sa deje casto, bohuzial) Ja tomu proste nerozumiem, preco to nedotiahli do konca, mohli mat najlepsiu pizzerku na celom Slovensku. :-)