...agátový med a ostatné medy scukornatejú skôr, či pozdejšie..., agátový a medovicový med scukornatie najneskoršie, ale nie tak ako sa písalo v predošlých príspevkoch ...veľa veci čo sa tú píše sa nezakladá na pravde, neviem odkiaľ to beriete...,
...med sa nerobí z agátového kvetu.., viem že sa robí z neho agátové víno
...pančované medy sa robia nie u včelárov, ale priamo vo výrobe kde sa miešajú s inými cudzokrajnými medmi, napr. z Indočíny, Mexica a pod., a do nich sa pridávajú chemické látky , aby bol med čo najdlhšie tekutý...,
...pravosť medu sa dá zistiť rozborom...,
..sú včelári, ktorí pridávajú počas znášky včelám cukrový roztok a tým majú väčšie zisky, ale to sú na prd takí včelári.., zákazníka si treba získať, to je základný smer včelára...