robrox_flash dnesny obed-fazulova polievka bez fazule aby som nedrazdil steny creva..spenat a2vajcia...a aj tak mi bolo zle..stres tam nebol..mozno malicke vzrusenie lebo som bol rad ze som prisiel na jednu vec nad kt som davno prekyslal
tak som bol rad...
tak z coho to mohlo byt?
Fazuľu si si mohol prepasírovať. V strukovinách sú vzácne rastlinné bielkoviny.
Môže fazuľa prekysľovať, ale jedno jedlo denne ak si dáš a vyvážiš to s ďalšími zásadotvornými potravinami podľa odporúčaného pomeru, tak je to v poriadku.
Ak nepoznáš cícer, skús, ten je bezšupkový, veľa železa okrem bielkovín.
Dr. Bukovský - varenie fazule - namočiť - prevariť 3x po sebe tri minúty, zakaždým zliať, dať novú teplú vodu a až potom variť. Zníži sa podstatne nafukovanie.
Okrem toho si môžeš riadiť dennú stravu podľa lunárneho kalendára, ak si citlivý na zažívacie orgány.
http://www.magazinluna.sk/default.as...arcalendarpage
Inak na vyladenie, resp. vyliečenie zažívacieho traktu a určite i iných dg odporúčam TČM. Iba cez stravu, žiadne lieky. Chce to trpezlivosť a výdrž, ale výsledok sa dostaví.
Hlien môže byť aj z plesní, to chce odborníka, príčina aj v iných vnútorných orgánoch. Alergie ...
Pozri si ešte stránku dr. Klucha, má aj blog na SME,
http://www.gastroenterolog.com/, to je zanietený lekár. Možno niečo nájdeš.