....popravde....ešte nikdy som si ponuku, ktorá sa neodmieta nevypočula ďalej, ako po túto informáciu. Doteraz to bol muž, včera už žena. Netuším, či je to to isté, ale začiatok je identický.
....a naučila som sa ďalšiu vec, zavolá mi "súkromné číslo", keďže som podnikateľ a netuším, či to čírou náhodou nie je, z nejakého mne neznámeho dôvodu, môj súčasný alebo potencionálny klient, zdvíham aj takéto čísla.... Zatiaľ to boli:
- akási teta z firmay ktorá čosi predáva a ma na začiatku upozornila, že hovor je monitorovaný - tak som ju slušne prerušila, povedala som jej, že určite nebudem jednať s firmou, ktorá sa skrýva za utajené číslo a pokiaľ odomňa niečo chcú a tobôž uzavrieť so mnou obchod, kde ja som na strane kupujúceho, tak ich žiadam, aby mi v budúcnosti volali len z čísla, ktoré sa mi riadne na displai zobrazí a na ktoré sa viem, v prípade potreby dovolať späť. V prípade ak túto informáciu nepochopili, nech si ju púšťajú, keďže ma na začiatku informovali, že hovor je monitorovaný, dovtedy, kým túto informáciu nepochopia. ... zatiaľ nevolali...
- dnes volala iná teta, že je z akejsi agentúry a chce robiť akýsi prieskum a pýtala si niekoho kompetentného (zástupcu právcnickej osoby alebo SZČO) - do kelu, veď ona ani nevedela, kam sa dovolala - že chce robiť prieskum o ...ani neviem čom. Keďže som mala opäť hovor s označením "súkromné číslo", ozvala som sa len "prosím" po info od tejto tety som jej povedala, že pokiať chce robiť prieskum, nech si láskavo zavolá z riadneho čísla a nie z čísla, ktoré ja neviem identifikovať... zatiaľ nik iný nevolal....