Zavrieť

Porady

Peggynka Peggynka

Peggynka je offline (nepripojený) Peggynka

mám svoj svet
[QUOTE="Anika61"]
Peggynka
Anika61
Anička,myslela som tým,že pri používaní škrobu (aj pudingu) sa nesmie dostať do toho slina z lyžičky;aj keď varíš len pre seba,po vložení olízanej lyžičky puding zredne,sliny obsahujú enzýmy,ktoré rozkladajú škrob (učili ma v škole )
Ja to stale kostujem....a nestihlo sa roztiect....asi moje enzymy pracuju pomalsie,ako enzymy tych co sa''vrhnu,,na kolac
To tak za 2-3 hod.,neviem presne,ale moje deti jedávali teplý BBpuding a keď si nechali v miske "na potom",tak sa im tam vytvorila "voda"...nechutná a nepáčilo sa im to
1 0
pmajap pmajap

pmajap je offline (nepripojený) pmajap

Oliwa
Peggynka
pmajap
pegy maizéna zakalí a neztuhne , skôr puding by z toho bol, ale nadstavovala som vodou a citrónom
Máš odskúšané? Lebo ja som raz šťavu z višňového kompótu tak urobila a ostalo to priezračné a pekne stuhlo,len nesmieš ochutnávať 2x lyžičkou,lebo zredne.
Peggy, presne takto robím višňovú lásku - šťava z kompótu + zlatý klas a je to ok...
Tak idem skúšať, nakúpila som maizénu a zajtra skúšam, dobre som pochopila, že olíznutá lyžička-sliny zabránia sadnutiu a ešte prosím dajte pomer tekutého a maizény
Najprv píšem a potom čítam, tak už viem všetko, ste zlaté. Peggy toto robí aj vanilkový puding.
Naposledy upravil pmajap : 26.02.15 at 18:10
1 0
evuš evuš

evuš je offline (nepripojený) evuš

Majka, 7.5 dl šťavy, a 1.5 balíčka zlatého klasu, cukor podľa chuti...
1 0
Anika61 Anika61

Anika61 je offline (nepripojený) Anika61

Som
evuš
Majka, 7.5 dl šťavy, a 1.5 balíčka zlatého klasu, cukor podľa chuti...
A ja davam 2 balicky...
1 0
pavol54 pavol54

pavol54 je offline (nepripojený) pavol54

evuš
Môj muž raz uvaril kávu...v konvici bola voda, zapol, zalial kávu...Ja som si chlipla a fŕkala ako kôň , pred tým som ju vyvárala Dekalkom proti kameňu a zabudla som to vyliať a dočistiť..a on šetrný vodu nevylial....
a to ešte asi nepil slanú kávu - najväčší vyťahovák z opice
1 0
Peggynka Peggynka

Peggynka je offline (nepripojený) Peggynka

mám svoj svet
pmajap
len debatujete a nepapáte, večera, popis nie je treba
Hej...a múdri vravia,že večeru máš dať nepriateľovi
1 0
Peggynka Peggynka

Peggynka je offline (nepripojený) Peggynka

mám svoj svet
[QUOTE="Anika61"]
S takým cestom prežiješ manželstvo Najradšej mám suché;2PL kakaa+ nemletý mak a navrch citrónovú polevu
1 0
Peggynka Peggynka

Peggynka je offline (nepripojený) Peggynka

mám svoj svet
Hééj,kočky...zle som sa vyjadrila ...vôbec som tým nemyslela chlapa...ale kobylky v puberte
1 0
Anika61 Anika61

Anika61 je offline (nepripojený) Anika61

Som
Peggynka
Hééj,kočky...zle som sa vyjadrila ...vôbec som tým nemyslela chlapa...ale kobylky v puberte
Hlavne,ze sme sa ''chytili,,
1 0
buchač buchač

buchač je offline (nepripojený) buchač

Nedávaj otázky, na ktoré nechceš počuť odpoveď... ...viac
1. Čínska sáčková polievka
2. Chlieb s bravčovou masťou a soľou
3. Kneckebrot ako zákusok
1 0
lujza.j lujza.j

lujza.j je offline (nepripojený) lujza.j

žabka šak úplne profesionálne vyzerá ....a aj chutí...určite....
u mňa ako zákusok knekebrot
1 0
Peggynka Peggynka

Peggynka je offline (nepripojený) Peggynka

mám svoj svet
lujza.j
žabka šak úplne profesionálne vyzerá ....a aj chutí...určite....
u mňa ako zákusok knekebrot
Mám z teba depku a zožrala som jablkovú štrúdľu od mamy (bartrový biznis )
1 0
Peggynka Peggynka

Peggynka je offline (nepripojený) Peggynka

mám svoj svet
babka - ježibabka
Polievka z kuracích chrbtov, rezne iba obalené v strúhanke a vajci prudko osmažené a zapečené v jenskej mise, zemiaky uhorka, smotanovo koprový báleš, deci bieleho vína.
Čo...víno máte na prídel,že len deci ? Ale,nie...srandujem Dobre si navarila
1 0
lujza.j lujza.j

lujza.j je offline (nepripojený) lujza.j

Peggynka
lujza.j
žabka šak úplne profesionálne vyzerá ....a aj chutí...určite....
u mňa ako zákusok knekebrot
Mám z teba depku a zožrala som jablkovú štrúdľu od mamy (bartrový biznis )
....štrúdel lúbim akýkoľvek.....ja možem bartrovať tak za mydlo....alebo za nejaký krém
1 0
buchač buchač

buchač je offline (nepripojený) buchač

Nedávaj otázky, na ktoré nechceš počuť odpoveď... ...viac
evuš
obed - vraj "Tibetské" pôstne jedlo - prečo práve Tibetské neviem
Prečo ?
Lebo ešte aj mnísi v Tibete by sa z toho nenajedli...

POTREBNÉ PRÍSADY

Cibuľa alebo por, olej, cesnak 2 strúčiky,čínska kapusta, mrazená zeleninová zmes čínska alebo čo máme doma, kečup, sojová omáčka, 1dcl zeleninového vývaru, 1 PL solamilu,údené tofu...
1 0
kopretinka kopretinka

kopretinka je offline (nepripojený) kopretinka

Anika61
Tak toto''mal moj muz na obed....len dufam,ze viacerym nesposobim zaludocnu nevolnost...barania hlava pecena
1 0
Peggynka Peggynka

Peggynka je offline (nepripojený) Peggynka

mám svoj svet
Anika61
Ja viem,ze pre niekoho šokv niektorych krajinach vyhladavana pochutka -hlavne líca
To máš ako u rýb...môj muž ťažko znášal,že som rybám odrezávala hlavy (tiež fajné líčka),ale nebude na mňa pozerať,keď ju pečiem a šmyk preč
1 0
osky osky

osky je offline (nepripojený) osky

Anika61
Tak toto''mal moj muz na obed....len dufam,ze viacerym nesposobim zaludocnu nevolnost...barania hlava pecena

jemine,ale ved to su len kosti :-O
1 0
osky osky

osky je offline (nepripojený) osky

jaaaaj,hm-dobry zakusok-oskalpovany :-D
1 0
pavol54 pavol54

pavol54 je offline (nepripojený) pavol54

Peggynka
A ja dnes na lenivo: kurací vývar a kurča pečené v rúre so zemiakmi,uhorkový šalát.Neste sa mi
Moje krédo :Kuchár(ka) nesmie stráviť pri príprave bežného jedla viac času ako dlho by jeho trvala konzumácia. (tým som nemyslel jedenie polievky čínskou paličkou)
1 0
Načítať ďalšie

Sleduj porady, ktoré by vás mohli zaujímať