Zavrieť

Porady

Usporiadat
buchač buchač

buchač je offline (nepripojený) buchač

Nedávaj otázky, na ktoré nechceš počuť odpoveď... ...viac
Dostalo sa tam priveľa vzduchu ...

Alebo druhá možnosť ...že penicilín .
0 0
Menej reklamy? Zaregistrujte sa! - Žiadne vyskakovacie reklamy!
avalik avalik

avalik je offline (nepripojený) avalik

pouzila si cinsky cesnak?
0 0
hanka04 hanka04

hanka04 je offline (nepripojený) hanka04

to nie - dopestovaný vo vlastnej záhrade!
0 0
hanka04 hanka04

hanka04 je offline (nepripojený) hanka04

Len by som chcela ešte vedieť, či aj zelený je zdraviu neškodný. Môžeme tú pastu konzumovať? Vonia dobre a nepracuje.....
0 0
arizona arizona

arizona je offline (nepripojený) arizona

hanka04
to nie - dopestovaný vo vlastnej záhrade!
a aku si mala sadzbu?
0 0
kix kix

kix je offline (nepripojený) kix

keď sa urobí bôčik a napichá sa cesnakom, tiež to na druhý deň ozelenie, myslím tým to miesto s cesnakom, nie mäso Cesnak asi nejako reaguje s mäsom alebo so vzduchom
0 0
lujza.j lujza.j

lujza.j je offline (nepripojený) lujza.j

Aby cesnak nezapáchal
Cesnak pri dlhšom uskladnení niekedy zozelenie, ak tomu chcete zabrániť, rozotrite ho so soľou, pridajte štipku kyslého uhličitanu sodného a uložte. Cesnak nezapácha ostro, keď ho ponoríte na 5 minút do osolenej vody a až potom pridávate do pokrmu. Cesnak uchovávajte v pohári zaliaty osolenou vodou - na 1 liter vody použite 300 g soli. Potriasaním vytlačíte z pohára vzduchové bubliny, pohár dobre uzatvorte a uložte do studenej a tmavej miestnosti. Cesnakom koreňte až hotové pokrmy, pretože inak strácajú vôňu i chuť.
0 0

Sleduj porady, ktoré by vás mohli zaujímať