Keď je tu reč o jablkách, v jeseni sme kúpili väčšiu zásobu jabĺk a už nie sú také výstavné, tak ich pekne nakrájame na štvrťky a dáme upiecť, mňam, ani škorica ani cukor nie sú potrebné. A keď som už pri tom cukre, občas chodím na Varechu a dokáže ma našvať aj pobaviť...... dáme trstinový cukor......., dovolím si tvrdiť, že 90% ani nevie o čom píše, keď zdôvodňuje, že trstinový je zdravší ako repný, však sacharóza ako sacharóza, čo je už len na nej zdravé. , . Myslia si že hnedý cukor je zákonite trstinový, si ani neprečíta, že je repný a o energetickej či uhlíkovej stope ani nehovorím. A prečo by sme mali podporovať cudzie poľnohospodárstvo, keď môžeme naše, hlavná vec, že sa zlikvidovali naše cukrovary, teraz sa to vracia naspäť už EÚ nevadí prebytok cukru, už sa môže vyrábať, a my v čom budeme. Že sa u nás nepestuje mak, ale sa čosi ako mak dováža? Veď a to je skvelý počin, niektorej našej vlády o tých certifikátoch na prácu s omamnými látkami, či ako sa to presne volá, čo si musí poľnohospodár obnovovať, ani v jednej krajine okolo to nie je, a ešte viacej takých srandičiek tu je.