Zavrieť

Porady

Usporiadat
Téma je uzavretá.
Richard Richard

Richard je offline (nepripojený) Richard

admin
Vysvetliť aké petície načo petície. Máme tu ankety mimochodom. Petícia nie je nejaká oblasť o ktorej sa dá diskutovať.
Menej reklamy? Zaregistrujte sa! - Žiadne vyskakovacie reklamy!
misoft misoft

misoft je offline (nepripojený) misoft

Podľa môjho názoru - rubrika PETÍCIE nemá tu na Porade žiadny význam. Treba si uvedomiť, že takéto "Petície" na fórach sú prakticky bezvýznamné. Ak niekto by chcel vyhlasovať petíciu - musí postupovať podľa petičného zákona.
kopretinka kopretinka

kopretinka je offline (nepripojený) kopretinka

Richard
Vysvetliť aké petície načo petície. Máme tu ankety mimochodom. Petícia nie je nejaká oblasť o ktorej sa dá diskutovať.
to nie je na diskusiu,len by to bolo dobré na oznámenie,že nejaká petícia existuje,kde sa o nej možno dočítať a kde ju možno podpísať.Kvaka tuším písala niečo o petícii proti odpredaju slovenskej pôdy zahraničnému kapitálu.Lenže to zapadlo.
misoft misoft

@borpeter - zle si zablúdil - o tejto téme sa tu bavíme http://www.porada.sk/t241313-p3-vyzv...ml#post2529477 - tu si to vymaž - si trochu od veci.....

A ešte niečo: opäť si prikvitol, aby si "zlú krv" robil?
misoft misoft

borpeter
misoft
@borpeter - zle si zablúdil - o tejto téme sa tu bavíme http://www.porada.sk/t241313-p3-vyzv...ml#post2529477 - tu si to vymaž - si trochu od veci.....
tam som samozrejme začal
...no nemusel si aj tu (to za*ierať!).
misoft misoft

Píšeš od veci.....
kopretinka kopretinka

misoft
Podľa môjho názoru - rubrika PETÍCIE nemá tu na Porade žiadny význam. Treba si uvedomiť, že takéto "Petície" na fórach sú prakticky bezvýznamné. Ak niekto by chcel vyhlasovať petíciu - musí postupovať podľa petičného zákona.
tu nejde o to,vyhlasovať petíciu,ale dať na známosť,že nejaká existuje.Potom tu nemá význam ani 80% otázok.........
Zitulda Zitulda

Zitulda je offline (nepripojený) Zitulda

Povie mi niekto, že niektorá petícia čo bola vyhlásená doteraz mala vôbec nejaký význam a kladný výsledok? Podľa mňa nie a tak to nemá žiadný význam takýmito témamy zahlcovať ani túto poradu!
kopretinka prepáč, ale toto nechápem "dať na známosť,že nejaká existuje "...to akože chceš nájsť kto kde vyhlásil nejakú petíciu ?
kopretinka kopretinka

Zitulda
Povie mi niekto, že niektorá petícia čo bola vyhlásená doteraz mala vôbec nejaký význam a kladný výsledok? Podľa mňa nie a tak to nemá žiadný význam takýmito témamy zahlcovať ani túto poradu!
kopretinka prepáč, ale toto nechápem "dať na známosť,že nejaká existuje "...to akože chceš nájsť kto kde vyhlásil nejakú petíciu ?
nepochopila si........tak prepáč,že som sa vôbec narodila
kopretinka kopretinka

misoft
nepochopil
kopretinka kopretinka

nikto to nepochopil,nemienim sa znova opakovať.môžete celú tému zmazať
účtovník 007 účtovník 007

účtovník 007 je offline (nepripojený) účtovník 007

To by som aj ja chcela občas vedieť. ...viac
Petície zapadnú prachom preto, že o nich ľudia nevedia a je slabá informovanosť o nich, Rubrika petície, prečo nie.
misoft misoft

kopretinka
misoft
nepochopil
Kvietoček milený - žiaľ - ty si nepochopila. Petícia tu na Porade nemá žiadny význam! A je to len zbytočné zaberanie miesta na serveri.
Aby petícia mala nejaký úžitok, musí byť v PAPIEROVEJ forme a podľa petičného zákona - inak je to len hádzanie hrachu o stenu.....
kopretinka kopretinka

misoft
kopretinka
misoft
nepochopil
Kvietoček milený - žiaľ - ty si nepochopila. Petícia tu na Porade nemá žiadny význam! A je to len zbytočné zaberanie miesta na serveri.
Aby petícia mala nejaký úžitok, musí byť v PAPIEROVEJ forme a podľa petičného zákona - inak je to len hádzanie hrachu o stenu.....
misoft,postav sa a urob krok od compu,stojíš si na kábli............ja nechcem podpisovať petície cez poradu.
misoft misoft

Ale tvoj návrh takto vyznel.
"
návrh na rubriku PETÍCIE "
P.S. káble po zemi nemám
avalik avalik

avalik je offline (nepripojený) avalik

kopretinka, mozes zalozit "Tip" s nazvom napr. "PETÍCIE - info" ... a tam sa môžu dávať linky .. kto bude chcieť si ten tip dá do sledovaných
Kvaka Kvaka

Kvaka je offline (nepripojený) Kvaka

Našla som tú petíciu, kopretinka, to korela dala tip, je v rubrike Iné, aj má dosť hlasov, ale nevidno ju. http://www.porada.sk/t241185-zbieran...skej-pody.html
kopretinka kopretinka

http://www.poda.info/
presne na toto chcem tú rubriku,na INFORMOVANIE
misoft misoft

Zaraď to ako TIP.
avalik avalik

avalik je offline (nepripojený) avalik

vytvorila som http://www.porada.sk/t241472-peticie-info.html
Načítať ďalšie

Sleduj porady, ktoré by vás mohli zaujímať