Zavrieť

Porady

Pravidlá a tipy
  • Každý móže napísať len 1 odpoveď. Neskor mozete svoju odpoveď vylepšiť.
  • Odpoveď má priniesť riešenie na otázku, vyvarujte sa hodnotenia otázky.
  • Odpoveď má byť viac o faktoch ako o názoroch.
Dalšie pravidla a tipy
    Ak potrebujete v otázke niečo upresniť, najskôr sa spýtajte na podrobnosti.
    Koncept slúži na uloženie rozpracovanej odpovede, koncept sa zobrazuje len Vám, až kým ho nezverejníte.
    Ak máte podobnú otázku, založte Novú otázku alebo Súvisiacu otázku.
    ❤ Buďte priateľskí ❤
    Sme súčasťou jednej komunity, ktorá si chce vzájomne pomáhať, rozdieľnosť je vítaná ak neubližuje!
    Usporiadať podľa času

    hubatá je offline (nepripojený) hubatá

    hubatá
    Úprimne povedané vyhýbam sa želatíne, len pár krát som robila zákusok so želatínou. Nie preto že by ju deti neľúbili ale mi príde umelá a tak na sladké koláčiky radšej použijem "želatínu" urobenú z čerstvej šťavy z ovocia a pudingu. No a u slaných je to jasné: odkladám si do mrazáka podradnejšie zvyšky mäsa napr. kože, kosti z bežného varenia a potom prikúpim kolienko alebo nožičku, mäso a urobím huspeninu, alebo tlačenku. Takže želatína je pre mňa niečo cudzie, umelé a nepoužívam ju, nahrádzam ju v sladkých koláčoch pudingom a v slaných vývarom.
    3 komentáre - rozbaľ     zbaliť
    korela Hubi, puding je iba škrob a želatína je z prírodných materiálov, potrebná pre organizmus, má niečo do seba.
    hubatá A z čoho sa robí sušená želatína?
    avalik http://sk.wikipedia.org/wiki/%C5%BDelat%C3%ADna
      zbaliť

    Recepty so želatínou - sladké i slané - podeľte sa o praktické skúsenosti

    Porady, ktoré by vás mohli zaujímať

    Prihláste sa a sledujte len tie Porady, ktoré Vás zaujímajú.