Anketa: Je konanie manžleky dôvodné pre manžela aby podal návrh na zbavenie manželky svojprávnosti?
- Počet hlasujúcich
- 8. Na účasť v tejto ankete nemáte prístupové práva.
-
Toto neni dôvod na zbavenie svojprávnosti
-
Treba najskôr nález od psychiatra
-
Myslám, že by to postačilo pre súd
-
Treba to viac konkretizovať a uviesť viac podrobnosti, potom možno áno
Zobrali sme sa v roku 1988, ja som bol uspesny, vlastnil som rodinny dom, auto, videosluzbu a ona mala holy zadok.Po revolucia prisla zmena, zamiesal som sa do politiky, ona byvala clenka KSČ a zacali sme upadat. Zobrala si uver 2.3 mil. , pracoval som v jej firme ale neplatila za mna odvody pre dochodok a uver nesplatila a ja som prisiel o rodicovsky rodinny dom za 10 milionov. Ale situacia sa zmenila od roku 2010 dostavam dochodk (vdaka tomu ze mi ako podnikatelka neplatila 10 rokov socialne) len 192 euro a ona si nasla miesto opatrovatelky v Rakusku a prinasala mesacne 1500 euro. Od vtedy zacala spekulovat o rozchode a deti fanatizovala proti mne tym, ze si vymyslala historky, ktore navodzovali dojem, ze ju chcem zavrazdit a zobrat jej peniaze. Celé hodiny a dni maluje trojuholniky s blúdnymi cestickami kavickuje a vyfajci mnozstvo cigariet. Byvali sme v prenajatom byte za 600 euro mesacne, ktory sa platil nieco z mojho dochodku ostatne z jej prijmu.
2 roky kula plan az vymyslela toto.
Vo februari 2013 ked dostala Beihilfe z Rakúska vo výške 4.700,- euro (určené pre pomoc rodine) bez môjho súhlasu si tajne prenajala byt a pocas mojej nepritomnosti sa aj s detmi tam prestahovala na mne nezname miesto.Deti uverili, ze to bol ten spravny okamzik ako si ochrani zivot pred udajnym mojim umyslom ju zavrazdit. Uverili a nechapem ako mohli takej hluposti naletiet.
Ja z mojho dochodku 192 euro som nevladal platit prenajaty komercny byt, tak som sa ocitol na ulici.
Ma zjavnu poruchu osobnosti lebo trpi predstavou ze ju chcem zabit a preto sa odstahovala. Celé dva volne tyzdne maluje trojuholniky s bludiskom, cesticky ktoré nikam nevedú.
Nikdy v minulosti nevedela hospodarit s peniazmi a myslim si ze hlavna pricina je ta, ze potrebuje viac minut nez ma prijem. Pokial som mal kasu ja tak som peniaze udrzal na uzde.
Dve deti poberaju na rakuskej univerzite a 400 euro stipendium t.j. spolu 800 euro s jej prijomom 1500 euro je to spolu 2.300 euro.
Ked som dal na sud navrh na vyzivu manzela, rok neprisla na pojednavanie, teraz dala ona navrh na rozvod. Jej nesplateny uver sa bude delit medzi nou a mnou, jej ostane 2.300 euro, mne 192 euro dochodok. Stále navrava detom, ze ju chcem zabit, otravit, ze som ju nahanal nozom a podobne. Deti vždy veria matke nez otcovi.
Mam informacie od syna ze nevie vyjst ani s tymi 2.300 euro, lebo vela fajci a chodi po kaviarnach.
Kto si mysli, ze je tu dovod na zbavebnie svojpravnosti (rodina by ostala pohromade, bol by som jej opatrovnik), kedze nemam ziadnu lekarsku spravu, nech mi poradi ako to urobit, ci je mozne podat z tychto dôvodov navrh na zbavenie svojpravnosti na sud aj bez lekarskej spravy o jej psychickom stave. Som presvedceny ze není svojpravna, ktora matka by to urobila aby deti ostali bez otca len preto, aby ona mohla gazdovat a safarit so spolocnymi peniazmi a takto ich stvat proti mne. To není z mojho pohladu normalne.
Naposledy upravil Janino48 : 15.05.14 at 00:11