Viera123
No tak s tým mám problém aj ja, ale na druhej strane si myslím, že ani s tými čistiacimi prostriedkami to netreba preháňať, to len v reklamách ide všetko krásne vyčistiť, ale aká to musí byť v tých prostriedkoch chémia si prečíta málokto.
hmm... flakam sa po oddychovych temach
my sme volakedy doma strasne drhli smaltovany riad, moja mamina si na to potrpela
nenavidela som to drhnutie, zvlast, ked bola k dispozicii iba "zuzka" az som sa raz stazovala kamaratke a ona ze:
"co sa trapite, ved ten riad vyvarte!"
nechcela som verit, ale skusobne som jeden maly hrncek vyvarila. Odvtedy riad raz za cas vyvaram!
Normalne ako plienky: velky hrniec, kvalitny prasok na pranie, smaltovany riad to toho a varit, vriet tak 15-20 min. potom vytiahnut a ide to lahucko hubkou co ma na jednu strane taku drsnejsiu, tak lahko to ide ako obycajne zaspinenie ... minule sa svagrina pytala, ze ci som nove hrcne kupovala
ale - teflonovu panvicu som este nevyvarala.... nejak ma to nenapadlo, hoci - tiez je zospodu vlastne smalt ... tusim to vyskusam a budem referovat ci sa mi ten teflon neodlepi