Ahojte,
v Orange si chcem uplatniť reklamáciu zariadenia a to mobilného telefónu, ktorý ma vypálený displej, tj. nachádzajú sa v pravom hornom rohu žlté škvrny na svetlom obraze.
Pri preberaní reklamácie sa spisuje Protokol o reklamačnom konaní, na ktorý ma Orange svoj vzor.
Na konci prvej strany sa nachádza odsek:
"Cena za diagnostiku, zistenie neautorizovaného zásahu, test - závada sa neprejavila, je maximálne 21,58 EUR s DPH. Cena za transport je 11,62 EUR s DPH. Zákazník súhlasí so záručnými podmienkami uvedenými v tomto dokumente."
Mobilný telefón mám zakúpený 6 mesiacov.
Od pracovníčky som žiadal aby tento odsek z protokolu vymazala, pretože s reklamačným protokol ako takým súhlasím, až na tento odsek.
Bolo mi povedané že buď Protokol o reklamačnom konaní podpíšem tak ako je alebo mi nepreberie reklamáciu.
Toto isté mi odpísala aj pracovníčka služieb zákazníkom.
Chcem sa opýtať či týmto konaním Orange nespôsobil porušenie mojich spotrebiteľských práv.
To už si môžu tam potom napísať hocičo, a to im musí človek súhlasiť so všetkým ?
Obávam sa z prípadného neuznania reklamácie, a tým naúčtovania týchto poplatkov mne, keďže by som s tým svojim podpisom súhlasil.
Ďakujem Vám za odpoveď
Naposledy upravil nemesis93 : 28.05.16 at 15:18