Mam telefon Huawei P9 lite 2017 - kupeny v 02/2018
Vcera ako vzdy bolo spustenych viacero aplikacii, ale prvorne spotify, a na pozadi otvorene appka youtube.
Spotify zrazu zacalo sekat, tak som to vypla ale hudba hrala dalej, nasledne cez nastavnia som uplne vypla appku a zapla youtube, zas ten isty proces lebo aj toto zamrzlo a potoms ekal uz cely mobil
tak som spravila restart mobilu a teraz vidim, ze mi uplne vymazalo vsetky udaje a subory na sd karte a aj v internom ulozisku!!! Ostali tam len najnovsie subory (vcerajsie foto, hudba, kt. som stiahla minuly tyzden) ale zmizli vsetky starsie fotky aj k karty aj z interneho uloziska a vsetka hudba. Na karte ostali len udaje Android, LOST DIR a DCIM (vcerajsie foto)
Prosim vas co to sposobilo? Spotify aj youtube mam nainstalovane v internom ulozisku tak nechapem preco vymazalo veci aj z karty?
Je mi to luto lebo som tam mala hodne starsich fotiek ktore som nemala nikde inde odzalohovane.
Je cas zmenit mobil na novsi?
Dakujem za odpovede
----------------------------
Nevidím dôvod.
Skôr je čas naučiť sa zaobchádzať s daným mobilom.
===================
tak som spravila restart mobilu a teraz vidim, ze mi uplne vymazalo vsetky udaje a subory na sd karte a aj v internom ulozisku!!!
----------------------------
Nejak neverím (skôr neexistuje), že by pri reštarte vymazalo všetko...teda okrem niečoho novšieho...mobil takto proste nepracuje.
P.S.:
Nie raz som robil reštart...no NIKDY mi nezmazalo ani len čárku a nie ešte komplet fotky.
------------------------------------------------------------------
Skôr si dala mobil do výrobných nastavení, preto sa to všetko stratilo.
Výrobné nastavenia pošle všetko do het.
V tvojom prípade si asi urobila RESET - teda si uviedla mobil do stavu, ako bol na začiatku používania. A ani to by nemalo mať vplyv na SD kartu, pretože tá sa načíta až po nábehu Androidu. Lenže pri resete sa vynulujú aj všetky cesty a odkazy k SD karte.
Ak máš možnosť, vyber SD kartu a načítaj ju v PC/NB - ak tam budú údaje, musí potom skontrolovať v Androide, či SD karta je identifikovaná a načítaná a cez správcu súborov - aj toto Android má! - by si mala všetko nájsť. Ak na SD karte (kontrola v PC) nič nebude - tak nejako pri resete vymazalo aj SD kartu (ale nemalo by - mne tiež niekedy mobil blbol a robil so reset - vybratie baterky a vloženie sa tomu tiež rovná - a na SD kartu mi ani nesiahlo).
Aj ivka70 nadhodila jednu možnosť - iný účet, ktorý nemá prístup k dátam pôvodného účtu.
===============
Aký pán, taký krám...kuwa, šak je snáď jasné, že určité výmeny (SIM, SD, batéria) sa robia LEN pri vypnutom telefóne.
...hľadám aj na angl. fórach ale zatiaľ nič
===============
...a čo tak skúsiť zbehnúť do nejakého servisu
...a vieš aj solídne po anglicky ? Lebo inak je to o štýle pokus - omyl.
Aký pán, taký krám...kuwa, šak je snáď jasné, že určité výmeny (SIM, SD, batéria) sa robia LEN pri vypnutom telefóne.
.....................................
...ale teraz neblbne, lebo druhý mám....