Zavrieť

Porady

Excel pomôcka - finančný príspevok na stravovanie - má niekto?

Ahojte, nemáte niekto šikovný excel na evidenciu príspevku na stravovanie?
Legna existuje nejaká taká pomôcka prosím Vás? začala som pracovať ako mzdová účtovníčka a aktuálne sa blíži možnosť výberu. ak sa nájdu ZC, ktorí budú chcieť finančný príspevok, ako čítam rôzne diskusie, neviem sa z toho vysomáriť
veronikasad Vo svojom mzdovom SW ju nemáš?
Pravidlá a tipy
  • Každý móže napísať len 1 odpoveď. Neskor mozete svoju odpoveď vylepšiť.
  • Odpoveď má priniesť riešenie na otázku, vyvarujte sa hodnotenia otázky.
  • Odpoveď má byť viac o faktoch ako o názoroch.
Dalšie pravidla a tipy
    Ak potrebujete v otázke niečo upresniť, najskôr sa spýtajte na podrobnosti.
    Koncept slúži na uloženie rozpracovanej odpovede, koncept sa zobrazuje len Vám, až kým ho nezverejníte.
    Ak máte podobnú otázku, založte Novú otázku alebo Súvisiacu otázku.
    ❤ Buďte priateľskí ❤
    Sme súčasťou jednej komunity, ktorá si chce vzájomne pomáhať, rozdieľnosť je vítaná ak neubližuje!
    Usporiadať podľa času

tigy je offline (nepripojený) tigy

tigy
    Napr.
    https://files.vlastnawebstranka.webs...6a4127ac57.pdf

ale aj náš mzdový SW (Olymp) má v ponuke toto tlačivo s už predvyplnenými osobnými údajmi zamestnancov, takže sa skús informovať na hotline svojho sw
    4 komentáre - rozbaľ     zbaliť
    veronikasad Presne ten SW som myslela, tlačivo, zložky mzdy, automatický výpočet pri spracovaní mzdy...
    Legna tlačivo v programe som našla ale myslela som nejakú pomôcku, ako sa z toho príspevku vysomáriť. predpokladám, že zálohovo to vyplácať nebudeme k začiatku mesiaca a keďže výplatný termín máme do 12. teho,, vôbec neviem ako to budem zosúlaďovať s D, P, PN - 2 mesiace spätne? :/
    tigy Nuž, my vyplácame na celý mesiac dopredu ako zálohu a potom vo výplate zúčtujeme reálny nárok podľa odpracovaných dní.

Napr. ak je finančný príspevok 5€/deň, tak som koncom augusta dostala na účet zálohu na FP na september 105€ (21x5€).
    V septembri som mala 2 dni dovolenky, takže na septembrovej výplatnej páske bude:
    záloha - poskytnutý FP: -105€
    reálny nárok na FP: +95€
    a tým je to vysporiadané.
    Legna zálohy som robila raz pri voľbách, skúsim sa poradiť s pani z Urbisu, či sa to robí rovnakým spôsobom a toto mi príde najjednoduchšie, ako odpočitavať neodpracované dni 2 mesiace spätne... ďakujem
      zbaliť

Excel pomôcka - finančný príspevok na stravovanie - má niekto?

Porady, ktoré by vás mohli zaujímať

Prihláste sa a sledujte len tie Porady, ktoré Vás zaujímajú.