Moja pracovna pozicia vo firme zanikla a nemaju pre mna uz ziadnu vhodnu poziciu, oznamili mi, ze tym padom koncim a mam cakat, kym sa mi HR ozve s ponukou odstupneho.
Zvycajne to u nas funguje tak, ze ponuknu o cosi vyssie odstupne ako plynie zo zakona, s tym, ze sa dohodneme na konkretnom datume odchodu.
Mozem to vsak odmietnut a tym padom zacina plynut 2-mesacna vypovedna doba a na konci by mi mali dat zo zakona zrejme uz len minimalne odstupne, kedze dovod vypovede je ten isty, avsak tym, ze zamestnanec odmietol vyssiu ponuku, daju uz len minimum.
Aspon teda si myslim, ze takto to funguje, mam vsak otazky:
1/ ake je minimalne odstupne zo zakona, ak som odrobila viac ako 8 rokov vo firme
2/ ak daju odstupne naraz, zrejme to brutalne zdania milionarskou danou 25%, cize v cistom dostanem realne omnoho menej, ako by mi to dali po ciastkach ako vyplatu. Je to pravda?
3/ odstupne sa zapocita aj do DP na dalsi rok a platim dalsiu dan?
4/ Ak teda ponuku dohodou so zvysenym odstupnym odmietnem, naozaj zacina plynut 2-mesacna vypovedna doba a na jej konci mi musia dat odstupne? Co budem vo firme robit tie 2 mesiace, ked nemaju uz tu poziciu pre mna?
5/ neviem ktora moznost je lepsia, budem musiet porovnat - zdanene odstupne mozno za 2-3-4-5 mesiacov, neviem kolko ponuknu + posledna vyplata, alebo este 2 vyplaty a 2 mesiace nemusim hladat este novu pracu a na konci minimalne odstupne.
Naposledy upravil icequeen : 15.09.23 at 15:35