zdravim, mam stareho vacsieho psa (14 r, cez 40 kg) no a v tom veku prislo co prist muselo...asi pred 10 dnami mu uplne odisli zadne nohy, samozrejme problem bol viditelny aj pred tym, avsak aspon nejako zvladal kratke vychadzky/vencenie. Posledne roky som mu daval Alavis klbova vyziva, geloren, omega, vit K, B... Veteinar mi teda teraz ako prve dal daxocox tbl, 4 ks posla vahy, vraj zaberaju do pol dna, ani po vikende vsak vobec nezabrali (dostal ich minuly piatok). Ako posledne riesenie navrhol injekcie Librela, co som na inych forach cital ze je uplna spicka, drahe ale vraj zabera. Pes dostal prvu davku v utorok, teraz po 4 dnoch ziadne zlepsenie, ale vraj niektori psi reaguju na 2 davku, ta bude mesiac po prvej. To sa mi ale nezda, pretoze vsade som cital skusemosti psickarov, ze hned po prvej davke mali fantasticky uspech...tak neviem, Pes lezi, zerie, pije, luto by mi bolo uspat...ale samozrejme ak nebude vyhnutia...Mam ho nechat cakat do tej druhej davky?? Prosim piste len ti, co mate s librelou osobne skusenosti. Dik