![]() | ![]() |
Výhody a používanie DRAKa
Autor Richard
01.12.06
| |||||
| |||||
ľudí
to zaujíma |
Komentár od bobotova 08.06.09 21:17
|
Dobrý večer, už asi týždeň sa nemôžem dostať na Draka, hoci mám prístup zaplatený. Keď chcem ísť na tému, tak to odo mňa pýta heslo, tak som požiadala o nové heslo, ale aj tak ma to stále vyhadzuje. Môžem vedieť čo sa deje???? Prístup mám zaplatený až do 22.01.2010!!!! |
Komentár od bobotova 30.06.09 20:04
|
Dobrý večer, už zasa asi týždeň sa nemôžem dostať na Draka, hoci mám prístup zaplatený. Keď chcem ísť na tému, tak to odo mňa pýta heslo, tak som požiadala o nové heslo, ale aj tak ma to stále vyhadzuje. Môžem vedieť čo sa deje???? Prístup mám zaplatený až do 22.01.2010!!!! |
Komentár od Eleonora Pyšná 16.01.10 21:54
|
dobrý večer , aj mám predplateý prístup od 28.12.2009 na další rok a stále mi oznamuje , že nemám prístup ako je to možné ..... už je polovica januára teda platba musela príst ja ju mám z učtu odpísanú dňom 28.12. |
Komentár od Marína 17.01.10 00:35
|
Vpravo hornom rohu máš uvedené číslo obchodné oddelenie:0918/291700, zavolaj, určite sa to vysvetlí. |
Komentár od ajobs 28.11.11 20:50
|
Dnes som si predĺžil predplatné na používanie DRAKa, avšak musím konštatovať, že táto elektronická encyklopédia po nástupe Dr. Mihála do funkcie ministra práce stratila na svojej aktuálnosti a informačnej vierohodnosti. Viem samozrejme čím to bolo spôsobené, ale ak má človek za nejaké info platiť, tak by tieto mali byť v rámci predplatného k dispozícii celý rok bez ohľadu na osoby autorov. O tom je profesionalita. Podotýkam, že predplatné na rok 2012 som viac-menej urobil zo zvyku, ak sa kvalita DRAKa nezlepší, asi si ju už na rok 2013 nebudem platiť. Napríklad mi absolútne chýba v sociálnych zákonoch akákoľvek zmienka a analýza o rozporuplnej novele zákona o sociálnom poistení č.461/2003 Z.z., ktorá predpokladá zrušenie dobrovoľných poistení en bloc v roku 2012. Myslím, že predplatitelia DRAKa by si takéto info aspoň v platenej verzii zaslúžili.... |
Komentár od skonline 28.11.11 21:37
|
suhlas s ajobs. ja som drak-a neobnovil uz v koncom januara 2011 ked prestal byt aktualizovany(okrem tem o RZZP) a neboli vtedy aktualizovane ani mzdove konstanty pre rok 2011. |
Komentár od Heni 30.12.11 10:52
|
chcela by som sa spýtať, ako to bude v prípade, ak si draka už nepredplatím, či mi zostane prístup do histórie príspevkov z obdobia, ked som ešte prístup zaplatený mala(obdobie rokov 2007-2011) ? |
Komentár od Jana Motyčková 02.01.12 12:04
|
Novela zákona, ktorá mení dobrovoľné poistenie bola prijatá až 2.12.2011. Takže 28.11. sa ešte o tejto novele nedalo nič napísať. Je síce pravda, že o niektorých zmenách informujem, alebo p.Mihál informoval ešte pred prijatím, ale v súčasnej politickej situácii to bolo podľa môjho názoru zbytočné - príliš veľa vecí, ktoré boli pripravované, prijaté neboli, resp. boli prijaté v úplne inej podobe ako boli navrhované. To mám na mysli návrhy zákonov, ktoré boli dané uź po zrušení daňovo-odvodovej reformy. |
Komentár od Aljok 07.01.12 00:02
|
Nezostane. Práve som to vyskúšala. Otvorila som tému o RZZP za 2008 z r. 2009 a mala som skrytý obsah iba pre predplatiteľov (Draka som mala zaplateného do 31/12/11). Načo ten prístup potrebuješ? Väčšina príspevkov je dávno neaktuálna. Pri tejto rýchlosti zmien zákonov to nemá význam. RZZP budú konečne robiť poisťovne. Momentálna aktualizácia Draka nestojí za nič. |
Komentár od ZuzanaN 12.03.12 11:15
|
Dobry den, prosim Vas, vie mi niekto poradit, ako sa mam skontaktovat s niekym z Drak-a? Tel.c. , ktore tu maju uvedene, je stale nedostupne, napisala som uz asi tri maily + odoslala pripomienku cez formular a stale mi chodia upomienky neuhradenej fa., ktora uhradena bola, iba tam nebol spravny VS. Vsetko som chcela vysvetlit, ale nejak nemam komu... Dakujem za pomoc, prip. za kontaktovanie zodpovednych osob. |