Ludkovia ahojte, ani neviete ako mi každý z vás neuveriteľne pomohol. Každý príspevok mal niečo do seba a priznám sa je mi lepšie, keď som to pustila von. Snažím sa myslieť pozitívnejšie, trávim veľa času s bízkymi a vedomie, že je všetko ok je báječné. Je mi fakt lepšie. Možno to bolo počasím, možno množstvom roboty a tým, že som mala málo času na blízkych tak som sa onich bála - cez víken som to však napravila. Vaše príspevky mi pomohli uviedomiť si, že sa netreba vzdávať a pokúsiť sa bojovať sama a závorveň nepodceňovať vážnosť situácie v prípade, že by som si nevedal poradiť sama. Chvalabou je to lepšie a priznám sa, že som sa aj bála otvoriť túto tému dnes ráno aby sa nevrátili ale som tu, píšem a je to ok.
Ludkovia veľmi vám ďakujem, prajem krásny deň a množstvo pozitívnych myšienok. Myslím, že asi je vždy všetko lepšie ak si to neprípušťame a snažíme sa aj v tažkých chvíľach mysieť pozitívne.
Ešte raz ďakujem všetkým, chvala bohu, že existuje porada.
Kľudne píšte príspevky ďalej myslím,že pomôžu viacerím, lebo depku má z času na čas každý.