Zavrieť

Porady

ako získať povolenie od hygieny na otvorenie bufetu?

Zdravím všetkých nespachtošov. Ak viete, prosím poraďte čo musím spľňať na to aby som mohol otvoriť malú prevádzku s občestvením. Ide hlavne o predaj čapovaných nápojov ako pivo, kofola,... Prevádzka má byť len sezónna záležitosť, a nebude umiestnená v interiéri. Hlavne ma zaujíma, čo požaduje "HYGIENA", aby som na takéto niečo dostal súhlas. Ďakujem za rady.
Pravidlá a tipy
  • Každý móže napísať len 1 odpoveď. Neskor mozete svoju odpoveď vylepšiť.
  • Odpoveď má priniesť riešenie na otázku, vyvarujte sa hodnotenia otázky.
  • Odpoveď má byť viac o faktoch ako o názoroch.
Dalšie pravidla a tipy
    Ak potrebujete v otázke niečo upresniť, najskôr sa spýtajte na podrobnosti.
    Koncept slúži na uloženie rozpracovanej odpovede, koncept sa zobrazuje len Vám, až kým ho nezverejníte.
    Ak máte podobnú otázku, založte Novú otázku alebo Súvisiacu otázku.
    ❤ Buďte priateľskí ❤
    Sme súčasťou jednej komunity, ktorá si chce vzájomne pomáhať, rozdieľnosť je vítaná ak neubližuje!
    Usporiadať podľa bodov

    FAA je offline (nepripojený) FAA

    Som Božie dieťa FAA
    Asi najjednoduchšie bude, keď sa spýtaš na hygiene, oni ti to budú schvaľovať.

    abel je offline (nepripojený) abel

    abel
    Napíš si žiadosť na Hygienu o vydanie povolenia, prídu sa pozrieť a ak budú nedostatky, upozornia ťa na ne. Určite musíš mať toalety pre zákazníkov.

    Anna1974 je offline (nepripojený) Anna1974

    Anna1974
    Ak si v Bratislave,písomnú žiadosť o stanovisko k prevádzke podávaš priamo na Okresného hygienika,na Ružinovskej poliklinike z boku sedia. SAmozrejme ich navštív a podla miesta kde chceš mať prevádzku, tie baby to majú podelené. Ja som mala takú prevádzku kedysi,dokonca dve a vždy som sa s nimi poradila čo všetko mám mať, teda osvetlenie, odvetranie, umývateľné steny, umývadlo, atď....a potom som pre nu išla autom,ona spravila záznam, odviezla som ju pekne naspäť a ja som bola spokojná, aj ona bola spokojná. Nikdy som nemala problémy a oni chodia aj na kontroly.

    lenkak je offline (nepripojený) lenkak

    Lenka lenkak
    Pre hygienu vbudeš vypracovávať prevádzkový poriadok,
    vzor som prikladala, pozri:
    http://www.porada.sk/t7104-obchod-s-...i-a-haccp.html
    pod názvom haccp - obsahuje jeho súčasť
    ak chceš prečítaj si aj celú tému, dostaneš sa do problematiky hygieny.

    mattto je offline (nepripojený) mattto

    mattto
    zounar Pozri príspevok
    robim pojazdny bufet a potrebujem hccp,mozte mi poradit,pripadne mi ho urobit
    Indeed On potrebuje urobiť HACCP , nie budu nejaku...

    ako získať povolenie od hygieny na otvorenie bufetu?

    Porady, ktoré by vás mohli zaujímať

    Prihláste sa a sledujte len tie Porady, ktoré Vás zaujímajú.