Zavrieť

Porady

Recepty na jeseň

Rizoto s gaštanmi /VGM/ 4 osoby

350 g ryža
30 g olej
100 g cibuľa
100 g hrášok
100 g kukurica
100 g baby karotka
250 g gaštany
100 g smotana na varenie
1 dcl biele víno
soľ, čierne korenie, vegeta, petržlenová vňať

Vo vriacej vode uvaríme gaštany s narezanou šupou. Speníme si cibuľu na oleji pridáme umytú ryžu, posolíme a pridáme vegetu. Podusíme, zalejeme vodou a uvaríme. Hrášok, kukuricu, karotku a ošúpané gaštany podusíme okoreníme a pridáme smotanu a biele víno. Zmes jemne premiešame s uvarenou ryžou, posypeme petržlenovou vňaťou.
Pravidlá a tipy
  • Každý móže napísať len 1 odpoveď. Neskor mozete svoju odpoveď vylepšiť.
  • Odpoveď má priniesť riešenie na otázku, vyvarujte sa hodnotenia otázky.
  • Odpoveď má byť viac o faktoch ako o názoroch.
Dalšie pravidla a tipy
    Ak potrebujete v otázke niečo upresniť, najskôr sa spýtajte na podrobnosti.
    Koncept slúži na uloženie rozpracovanej odpovede, koncept sa zobrazuje len Vám, až kým ho nezverejníte.
    Ak máte podobnú otázku, založte Novú otázku alebo Súvisiacu otázku.
    ❤ Buďte priateľskí ❤
    Sme súčasťou jednej komunity, ktorá si chce vzájomne pomáhať, rozdieľnosť je vítaná ak neubližuje!
    Usporiadať podľa času

    ZEvina je offline (nepripojený) ZEvina

    šťastná babička dvoch vnučiek (od 21.9.2009 už troch) ...viac ZEvina
    Moja známa - vegetariánka takto robí rizoto, ale miesto gaštanov tam dáva varený bôb.

    Porady, ktoré by vás mohli zaujímať

    Prihláste sa a sledujte len tie Porady, ktoré Vás zaujímajú.