Zavrieť

Porady

Domáca pekáreň

Ahojte. Mám doma domácu pekáreň. Má niekto recepty na túto pekárničku?
Ďakujem.
Téma je uzavretá.
Usporiadať podľa času

arizona je offline (nepripojený) arizona

arizona
Prispevok som presunula medzi recepty.

Zaroven tuto temu uzatvaram,lebo tu zbytocne bezi niekolko rovnakych tem o domacich pekarnach ,vznika tu z toho chaos.


Pokracujte prosim v beziacich temach, nezakladajte zbytocne nove.

Pouzivajte vyhladavac so slovnym spojenim " domaca pekaren"

kataldo je offline (nepripojený) kataldo

kataldo
Vie mi niekto poradiť čo by som mal dať do cesta na chlieb, aby po upečení nebol okraj priliš tvrdý?

Slayer666 je offline (nepripojený) Slayer666

Slayer666
Tuk - maslo, mlieko, vajcia, smotana...
Alebo potriet niecim pred pecenim - voda, mlieko, vajce...

Avsak chlieb MA mat taku korku - chrumkavu, tvrdsiu, nie ako tie sprostosti, co produkuju nase niektore tzv. pekarne. Ak mas az prilis tvrdu korku, ze sa neda prekusnut, tak to znamena najskor to, ze chlieb pecies pridlho.

arizona je offline (nepripojený) arizona

arizona
kataldo Pozri príspevok
Vie mi niekto poradiť čo by som mal dať do cesta na chlieb, aby po upečení nebol okraj priliš tvrdý?
potieras po upeceni vodou?

DanielaSL je offline (nepripojený) DanielaSL

Mama troch dospelých detí DanielaSL
Moderátori, nemôže byť ten recept presunutý do témy - Recepty pre domácu pekáreň?

DanielaSL je offline (nepripojený) DanielaSL

Mama troch dospelých detí DanielaSL
mareko Pozri príspevok
Vianočka, ktorá zostane dlllllho mäkučká a vláčna.... A tu je nový recept: 200ml vlažného mlieka, 100g rozpusteného margarínu, pozor nie horúci (maslo, hera, palmarin...), 2 žĺtka, 90 g kryštál.cukru, pol ČL soli, 470g hladkej múky ja som dala polovicu hladkej a polovicu polohrubej múky a bolo to oveľa lepšie), 1 sáčok sušených kvasníc (7g), hrozienka.

POSTUP PŘÍPRAVY

Všetky suroviny dáme v napísanom poradí do DP a zapneme program sladký chlieb, alebo niečo podobné, čo máte. Po zapípaní, teda počas druhého miesenia pridáme namočené hrozienka. Ak dáte pravé maslo, brioška bude mať skvelú maslovú chuť, ako originál z Francúzska, mňaaaam.
Mareko .... tu ho treba dať - .... Recepty pre domácu pekáreň ...., lebo v tejto téme ho asi nik nenájde....

Porady, ktoré by vás mohli zaujímať

Prihláste sa a sledujte len tie Porady, ktoré Vás zaujímajú.