Milé dámy,prečítala som si Vaše príspevky a bola by som rada, keby ste si uvedomili jednu dôležitú vec. Každá má iný metabolizmus,tzn.každá má inú krvnú skupinu. Pre niekoho je kuracina neškodná(krv.sk.O) pre iného jed(B).Treba si uvedomiť,že každá anomália v trávení je príznak jedu, akože otrava organizmu. Preto ak máte akékoľvek príznaky, že Vás nafukuje,nezvyčajne často grgá,je nevoľno,zápcha,reps.častá stolica,kyselina v žalúdku a iné je to príznak neprávneho stravovania,ak nie sú už náhodou iné príčiny,napr.narušená činnosť pankreasu,dvanástorníka,žlčník,pečeň,zlá funkcia obličiek atď.... Zásada,pozrite si čo je pre vás jed a liek, dá sa kúpiť malá brožúrka, kde je to vypísané stručne a platí "čo nám najviac chutí, to nás zabíja", tak to je. Príčin nafukovania môže byť viac, ale ovsenné vločky, alebo ryža natural ráno uvarená 3 pol. lyžičky len tak samá prečisťujú čerevný trakt. Aj slivky.Ak to nepomáha čo som napísala, potom treba hľadať príčiny ďalej. V orgánoch, ktoré s trávením súvisia. Treba si všímať cez deň,kedy ste hladné, nie kedy hovoria hodiny, ale vaše bilologické hodiny. Vtedy treba jesť.(najlepšie trávi) A k tomu čerstvému pečivu, - vojaci jedia jedine chlieb jeden deň starý presne z tohto dôvodu, aby ich nenafukovalo, aby nebola ohrozená obranyschopnosť štátu. Čím staršie pečivo, tým väčšia istota, že vás nenafúkne. V téme psoriáza na konci som napísala niektoré rady ,ktoré môžu pomôcť všetkým.(Veľmi dobrá bola na trávenie papaya, ale som nu nevidela na trhu, enzýmy, ktoré senzačne pomáhali tráviť). Zdravím.