trisestri Nepoznam, aj ked mi to je povedome. Ale ked pozriem na menu, tak by som tam nesiel. Tiez tam maju asi 5198482925 hluposti, ktore samozrejme si nemozu ani pamatat, ako sa robia, a nie ich este vediet na urovni urobit (a v mnohych pripadoch sa to ani neda, lebo uz samotny napad je sprostost - vid tie pseudocinske jedla a pseudotalianske cestoviny). Nechapem, co s tym vsetci maju. Bud varim ozajstnu cinu alebo sa na nic nehram. Teda aspon ja by som nechcel oslavu na mieste, kde je jedlo mozno horsie, ako priemerny vikendovy obed doma.
Neviem, aku kapacitu potrebujes, ale dobra restauracia za rozumne ceny je napr. MedMalina na Hlavnej (vedla Aidy), aj ked neviem, ci maju salonik a tak. Pirohy robia brutalne fantasticke (masove, potom so sladkou kapustou a hribmi a este tie ruskie, ktore by mali byt tvaroh-cibula-zemiak). Polsky barszcz je vraj tiez vyborny (to je ten s pirozkami), ale osobne som nechutnal. No viem, ze na dennom menu sa nachadzali aj podobne nezmysly ako inde (napr. kuracie prsia vyprazane v nachos - preboha!), no na karte nie su. Maju aj zurek, sice neviem ako ho robia, ale predpokladam, ze to vedia. A tiez bigos a rozne dalsie tradicne polske jedla.
No a potom su tu tie vyssie cenove kategorie ako Golden Royal ci Kamelot.
http://www.medmalina.sk/