|
| ||
| ÚCTOVNÍCTVO | PODNIKANIE | DOMÁCNOSŤ | STAVBA | ZÁHRADA | SVB-BYTOVKY | RECEPTY | POČÍTAČ | ZDRAVIE | CESTOVANIE | KULTÚRA | Susedko.sk +Pridat tému | Dnešné príspevky | | |||
Osvedčené veci, postupy, nápady a materiály pri stavbe |
|
| ||||||
![]() |
| | Práca s témou | Hľadať v téme | Zobrazenie |
| | |||
| Osvedčené veci, postupy, nápady a materiály pri stavbe
24-04-08
11:51 AM
| |||
| Už máme tému, kde sa zdieľajú chyby ktoré sme pri stavbe spravili. Chcem však založiť tému, kde sa nám veci, nápady alebo postupy pri stavbe osvedčili a radi by sme ich odporučili ďalej. Opäť začnem so sebou. Dve umývadlá do kúpeľni. Po skúsenostiach z nášho domu som si aj dal do kúpeľni dve umývadlá. Prečo? Do kúpeľni sa najčastejšie chodí ráno po zobudení, večer pred spaním, alebo pred odchodom niekam. Tieto situácie nastávajú často súčasne s ostatnými členmi rodiny, takže je super ak Vám niekto nemusí klopať na dvere alebo dýchať za chrbtom že potrebuje ísť k umývadlu aj on. Ak ste z domu zvyknutý na jedno umývadlo, možno si poviete že to je zbytočnosť. To isté tvrdila aj moja drahá, dnes má však už iný názor a vyslúžil som si za tento neústupok aj pochvalu .--------------------------- ////////////////////////////////////////////////////////////////////// Táto téma je o osvedčených veciach, ak nám chcete napísať chyby, ktorých by ste sa už dnes vyvarovali, prosím napíšte ich do tejto témy: Chyby ktorých by som sa už pri stavaní vyvaroval Ešte pripomínam, že táto téma slúži na zhromaždenie Vašich postrehov a odporúčaní, teda neslúži na diskusiu či s niekoho nápadom súhlasíte či nesúhlasíte. Ak Vám to nedá a chcete sa vyjadriť založte novú tému s odkazom na daný príspevok. ![]() | | ||
| | |||
| súhlasov s príspevkom: 7 | Adaka (13-07-08),
GajMa (25-08-08),
Zitulda (30-06-08),
madein1974 (10-05-09),
ria22 (24-06-08),
salka (05-06-08),
svetielko01 (26-10-08)
|
| | #2 |
| Poraďák Členom od: 05-04-05 Miesto: tam kde je moja rodina
Súhlasil: 1,970x Získal 2,184 súhlasov v 763 príspevkoch Články v Blogu: 1 | Re: Osvedčené veci, postupy, nápady a materiály pri stavbe Odporúčam centrálny vysavač, rozdiel nie je už taký, najmä ak si chcete kúpiť dobrý a kvalitný, ale rozdiely sú veľké- okrem zásuvky a hadice, nič nepotrebujete, o výhodách ak máte nejaké tie schody v rámci domu to asi ani hovoriť netreba- pohoda, zvládne aj dieťa. Nepletie sa vám kábel popod nohy, nevíri sa prach !! v rukách máte iba hadicu . A nebojte sa ani v starších domoch- nie je s tým problém, aj my sme si ho dali namontovať asi týždeň pred Vianocami r. 2006. A keď si zároveň dáte jednu zásuvku aj do garáže- budete naozaj tiež veľmi spokojní. Vysavaču nekupujete vrecká- nádobu vyprázdňujete do kuky cca raz za mesiac- záleží aká je veľká od množstva nečistôt. |
| | užitočné
(0), zábavné
(0), mimotémy
(0), neužitočné
(0), nevhodné
(0) cituj |
| | #3 |
| Member Členom od: 10-07-07
Súhlasil: 27x Získal 31 súhlasov v 13 príspevkoch | Re: Osvedčené veci, postupy, nápady a materiály pri stavbe Chyby a rady, ja by som to spojila do jedného. Richard, ty sa nudíš? Toľko tém na jedno kopyto. |
| | užitočné
(0), zábavné
(0), mimotémy
(0), neužitočné
(0), nevhodné
(0) cituj |
| | #4 | |
| Poraďák Členom od: 26-06-07
Súhlasil: 5,024x Získal 1,718 súhlasov v 372 príspevkoch | Re: Osvedčené veci, postupy, nápady a materiály pri stavbe Citát:
| |
| | užitočné
(0), zábavné
(0), mimotémy
(0), neužitočné
(0), nevhodné
(0) cituj |
| súhlasov s príspevkom: 5 | Martasch (30-04-08),
VladoaKatka (30-04-08),
Zitulda (30-06-08),
jarosenka (30-04-08),
misko_037 (02-10-08)
|
| | #5 |
| Poraďák Členom od: 18-07-07
Súhlasil: 188x Získal 277 súhlasov v 162 príspevkoch | Re: Osvedčené veci, postupy, nápady a materiály pri stavbe A nemate obavy, ze to dopadne tak ako s rozvodmi tepleho vzducho od krbov? Je to idealne prostredia na mnozenie a zivot bakterii, roztocov a vsetkej vysavanej havede? A potom, z coho su alergie. Istotne Vam predajca tvrdi ako je to jednoduche a bezpecne. Ved ako inak. |
| | užitočné
(0), zábavné
(0), mimotémy
(0), neužitočné
(0), nevhodné
(0) cituj |
| | #6 |
| Poraďák Členom od: 10-10-06 Miesto: okres Trebišov
Súhlasil: 156x Získal 809 súhlasov v 302 príspevkoch | Re: Osvedčené veci, postupy, nápady a materiály pri stavbe mne sa osvedčilo umývadlo v záchode. voľný priestor v zádverí pod schodami som využila na malú komoru - využívam na kompóty , alebo to môže byť príručný botník. |
| | užitočné
(0), zábavné
(0), mimotémy
(0), neužitočné
(0), nevhodné
(0) cituj |
| | #7 |
| Junior Member Členom od: 03-01-08
Súhlasil: 0x Získal 5 súhlasov v 2 príspevkoch | Re: Osvedčené veci, postupy, nápady a materiály pri stavbe Ja mam zase zlz skusenost s umyvadlom v zachode.Dali sme male a je len na ostaru,lebo clovek aj ked toma oblozene kachlickami tak sa stale ocapu ked si clovek umyva ruky.Nehovoriac o detoch. Ale aj tak je to dobra vec ,ale za urcitych okolnosti a zavisi to od velkosti WC. |
| | užitočné
(0), zábavné
(0), mimotémy
(0), neužitočné
(0), nevhodné
(0) cituj |
| Súhlasím s britva | wegamizi (11-01-09)
|
| | #8 |
| Member ![]() Členom od: 05-06-06
Súhlasil: 15x Získal 21 súhlasov v 7 príspevkoch | Re: Osvedčené veci, postupy, nápady a materiály pri stavbe Kľudne prispievajte ďalej, sme v štádiu prípravy na stavbu domu, veľmi ma užitočné rady zaujímajú. Centrálny vysávač máme v pláne aj my a miesto klímy chceme stropné chladenie. Má niekto s tým skúsenosť? |
| | užitočné
(0), zábavné
(0), mimotémy
(0), neužitočné
(0), nevhodné
(0) cituj |
| | #9 |
| Junior Member Členom od: 12-03-08
Súhlasil: 1x Získal 0 súhlasov v 0 príspevkoch | Re: Osvedčené veci, postupy, nápady a materiály pri stavbe ok |
| | užitočné
(0), zábavné
(0), mimotémy
(0), neužitočné
(0), nevhodné
(0) cituj |
| | #10 |
| Junior Member Členom od: 12-03-08
Súhlasil: 1x Získal 0 súhlasov v 0 príspevkoch | Re: Osvedčené veci, postupy, nápady a materiály pri stavbe fajn |
| | užitočné
(0), zábavné
(0), mimotémy
(0), neužitočné
(0), nevhodné
(0) cituj |
| Načo chodiť na školenie keď na webe si ho môžete pozrieť aj 20 krát. Kliknite tu |
|
Copyright ©2004-2010 PORADA.sk, s.r.o. - žiadna časť stránky nemôže byť rozširovaná, alebo reprodukovaná bez predchádzajúceho súhlasu |