profi misa - ma 3 časti-nadoba,sito,pokrievka.perfektna nadoba- trochu rozvinuť fantáziu na čo sa môže použiť_.
sito -umyvať ryžu, cediť cestoviny, umyvať zeleninu-rajčiny,ovocie, papriky, sitko ma na spodumalé nožičky, preb.voda odtečie,dalej rozmrazovať kura,mäso.
ak vyprážate rezne,fašírky,filé,ryby,udržíte jedlo teplé,pod sitko dajte krajec chleba,ten vám vsaje odklapnutý olej, tekutinu.Ďalej možno použiť na majonézový šalát, kyslý šalát, a ako bolo spomenuté odkladanie halušiek,cestovín....
varenie cestovín"ide to ,je vyborné to pozerať na prezentácii.treba trochu skusenosti.dobré su cestoviny MAGGI ,aj cesi ,nie všetky, z LIDLA su perfektné také fliačky, čas 8 min,cestoviny sa daju do misy, treba viac soli ako pri varení, trochu oleja, zaliať vriacou vodou,rýchlo pomiešať, zatvoriť.neotvárať. po 8 min si jednu cestovinu ukradnite, skuste, či jej stačí, ak nie dajte im ešte 2 min, dosť,precediť, cestoviny ešte pridu k sebe , treba premiešať, môžte zapekať, alebo na cestovinový šalát,alebo na granatír,príloha. niekto razom uvarí aj polievku.
firma TUPPERWARE nepotrebuje nikoho oblbovať,nieje neseriozná!
práve naopak, učíako sa vyrobky používaju,zadarmo! aksavam niečo pokazí, vymenia,ak niečo stratíte, môžte si dokupiť aby sa daná vec mohla ďalej používať, urobia to niekde v obchode? Jaja 11?