Zavrieť

Porady

Kozmetika - nové hobby .-)

admin
Bol som požiadaný o založenie novej hobby časti na Porade - kozmetika.
Asi to má opodstatenie, keďže kozmetika je veľké ženské hoby.

Porada - kozmetika je zatiaľ priečinok zývajúci práznotou, takže Vás poprosím v tejto téme pridať linky (odkazy) na témy, ktoré súvisia s kozmetikou a ktoré by stálo za to premiestniť do tejto časti...

good luck
Usporiadat
Anduca Anduca

Anduca je offline (nepripojený) Anduca

Díki za radu. Aj Dove má viac druhov z hydratačného mlieka, na ktoré si myslela? Aj Ty to používaš?
0 0
mgm mgm

mgm je offline (nepripojený) mgm

živnostník
Mne napr.pomáha nechtíková masť - nohy a ruky. Po sprchovaní používam detský olej Aviril
0 0
Halli Halli

Halli je offline (nepripojený) Halli

Čitam tuto temu a tak ma napadlo, dam Vám dobrý typ . Popri všetkej kozmetike zabudame na naše nôžky... a toto sa týka aj našich mužských polovičiek, ale aj nás. Poradila mi to kamoška a je to jeden super puder na nohy, ktorý dezinfikuje a odstranuje perfektne tie neprijemné pocity, ked sa vyzujeme po celodennom nosení obuvy, alebo otvorime botník , vyskušala som a je to fakt super, botník "mojich chlapov" už otvorím bez problemov :p tak teraz priložim niečo o tom pudri:

PROTIPLESŇOVÝ ZÁSYP
Určenie: na udržovanie čistoty vnútorných povrchov všetkých druhov obuvi, ich konzerváciu počas skladovania, odstránenie nepríjemného zápachu už používanej obuvi alebo zabráneniu vzniku zápachu pri novej obuvi. Môže byť takisto použitý do všetkých druhov rukavíc (pracovných, športových, na bežné nosenie). Ich vysypaním je dosiahnutý suchý pocit pokožky aj pri dlhodobej práci napr. v latexových alebo gumenných rukaviciach. Môže sa používať aj priamo na pokožku nôh a rúk. Má výrazný antimikrobiálny účinok, ktorý je zabezpečený obsahom prípravku BIOSTATâ.

a ešte link: www.ansil.sk
Názov: Protiplesňový zásyp
:p :p :p :p :p :p :p :p :p
0 0
maik maik

maik je offline (nepripojený) maik

Mne a celej rodine sa osvedčilo telové mlieko vyrobené z aloe vera, má v sebe všetko čo potrebuje pokožka, hlavne po sprchovaní keď sa natrie, cítim sa ako v bavlnke a tá vôňa ... úžasné, cítim sa skvele, mladší o desať rokov,...kto neskúsi, neuverí - nádhera, pokožka ako za mlada.
0 0

Sleduj porady, ktoré by vás mohli zaujímať