Zavrieť

Porady

Také nemožeš žiadať od KRAVY (aby to vedela posúdiť)... Snažil som sa, ale netuším, čo chcela krava týmto príspevkom povedať...Odkedy kravy používajú meter ??????Slušnosť, ETIKETA na Porade

Toto je len pár posledných príspevkov prispievateľa "dariusko" , v téme o nezabudnuteľných výrokoch prezidenta Kisku

http://www.porada.sk/t247675-p6-neza...nta-kisku.html

Téma nevybočuje z normálu, keďže tu bolo asi sedem predchádzajúcich tém o prezidentovi Gašparovičovi. V 90 príspevkoch prebehla vcelku štandartná debata, bez hrubých urážok a osobných invektív. Prišiel do debaty Milan Karas z Galanty a zrazu sa príspevky hemžia sprostotou a urážkami. Samozrejme, že nebudem na tieto urážky reagovať, ale očakávam, že rovnako rýchlo, ako zmizli z Porady príspevky a nicky od psychopata o vôni čedaru a tango nohavičkách pani Milky, nemajú čo tu pohľadávať ani tie Karasove.

Pýtam sa, ako tieto príspevky korešpondujú s ETIKETOU, na ktorú tu človek narazí na každej stránke alebo ako korešpondujú s normálnou slušnosťou??? To dokedy sa tu budú takéto psychopatické indivíduá navážať do každého, kto má iný názor a dokedy tu bude diktovať o čom sa smie na Porade hovoriť a o čom nie?
Naposledy upravil Petra Nová : 05.08.14 at 21:24
Usporiadat
Téma je uzavretá.
Chobot Chobot

Chobot je offline (nepripojený) Chobot

kopretinka
kopretinka

Dokonca majú viacerí možnosť ho zmazať, napriek tomu tu prežíva. hej? a kto? mne to nejde..........
.....
a zase som nedostala odpoveď........
Nechcel som sa sem zapojiť ale odpoviem ti. Moderátori majú možnosť natrvalo vylúčiť a vymazať všetky príspevky hociktorého člena, ktorý je registrovaný menej ako X dní. Takže ak sa objaví nielen Karas, ale ktokoľvek, kto závažne porušuje etiketu, môžem ho napr. aj ja vymazať. A ver mi, že som už vymazal nejedného.

Karas je osobitná kategória. Vymažeš mu 20 mien a založí si ďalších 30. NAvyše má ešte aj staré registrácie, spred roka, dvoch, ktoré keď treba, opráši a používa. TO, že meno patrí jemu sa zistí až keď sa prejaví svojimi príspevkami. Mnohokrát sa stalo, že sa správal normálne, nikto nevedel, o koho ide. Až keď začal byť vulgárny, sa zistilo, že ide o neho. A bol vymazaný.

Povedz mi, ako takémuto človeku zabrániť, aby sa nedostal na Poradu. Okrem toho, že úplne uzatvoriť členstvo na Porade? Ani nevieš o tom, koľko jeho registrácií už bolo vymazaných. Ak tebe neide vymazať člena, neznamená, že to nikto nerobí.

Aj ty môžeš urobiť niečo. Ak zistíš, o koho ide, nereagovať, ale nahlásiť ho. A Petra založením tejto témy spravila presne to, o čo mu ide. Udržiavať jeho vystrájanie na Porade pri živote, diskutovať o ňom, aby bol stredobodom pozornosti.

Ak je moderátor príliš prísny a maže všetko nevhodné, frflete, že je tu cenzúra. Ak ponechám príspevok, ktorý neporušuje etiketu, len sa niekomu nepáči, zase kritizujete, že moderátor nič nerobí.

Koľko krát si nahlásila, že ide o Karasa? Ja nemám čas kontrolovať všetky témy a čítať všetky príspevky, či sú vhodné, či neporušujú etiketu. Aj sami si tu môžete udržiavať poriadok, keď príspevok nahlásite. Ale nie tak, že najprv sa do krvi pohádate, a potom, keď vám druhá strana vynadá do kráv, začnete žalovať ako malé deti, že je tu neporiadok a čo si ten a ten dovoľuje. Kultúru si tvoríte vy, diskutujúci. My modrátori len pomáhami upratať.

Kritizuješ Richarda, že mu dovolí byť na Porade. Ale ako mu v tom zabrániť. Poraď! V ymysli spôsob, aby sa nemohol registrovať.
Naposledy upravil Richard : 06.08.14 at 09:59
5 1
kopretinka kopretinka

kopretinka je offline (nepripojený) kopretinka

ako ja môžem vedieť,že je to karas?
a k čomu je teda to nahlasovanie,keď sa urážlivé komentáre nevymažú,ani samotný nick sa nevymaže? z akého dôvodu to mám nahlasovať,keď sa aj tak nič neudeje?
ke´d teda je táto témato,čo on potebuje na zviditeľnovanie,tak prečo sa celá téma nevymaže?!
3 0
taiko taiko

taiko je offline (nepripojený) taiko

Som, kto som
Zeny a co ste sa spochabeli? Ked sa vam niekto nepaci, nekomunikujte s nim, popripade si ho dajte do ignore listu a nebudete na neho reagovat, ergo nebudete vidiet ked vam nadava. Nuz a ked vam bude nadavat aj bez toho, aby ste na neho reagovali, nuz uz len dotycneho polutovat.
Musim dat Richardovi za pravdu, ze bavit sa s niekym a reagovat na niekoho, kto sa nam nepaci, nie je nasa krvna skupina a nadava nam, je aj podla mna schyza. A to ani nie som psycholog
Ved ten pan Karas, ci ako ho volate je polutovaniahodny jedinec, ktory si zrejme nezasluzi nas hnev, ale prave naopak sucit a ludske porozumenie.
5 1
Chobot Chobot

Chobot je offline (nepripojený) Chobot

kopretinka
ako ja môžem vedieť,že je to karas?
a k čomu je teda to nahlasovanie,keď sa urážlivé komentáre nevymažú,ani samotný nick sa nevymaže? z akého dôvodu to mám nahlasovať,keď sa aj tak nič neudeje?
ke´d teda je táto témato,čo on potebuje na zviditeľnovanie,tak prečo sa celá téma nevymaže?!
Máš pravdu - nevieš to. A nevieme to ani my, že ide o neho, kým sa neprizná.

A urážlivé príspevky sa mažú - po zvážení moderátora. Nie každý príspevok, ktorý nahlásiš je urážlivý, aj keď sa ti to zdá. Mnohí poznámku iného diskutujúceho berú príliš osobne a hneď sa paprčia.

A nemáš pravdu, že keď nahlásiš príspevok, nič sa neudeje. Moderátor ten príspevok pozrie a posúdi - nezávisle. To, že sa rozhodne ho nevymazať, neznamená, že sa nič nedeje.

A máš pravdu. táto téma je zbytočná. Uzatváram ju.
4 1

Sleduj porady, ktoré by vás mohli zaujímať