Zavrieť

Porady

kontrola zamestnanca na pn

Dobrý deň všetkým čo mi vedia poradiť,
Chcela by som sa informovať, do koľkej hodiny cez deň môže resp. má právo kontrolovať zamestnanca, ktorý je na pn-ke viac ako 10 dní, jeho zamestnávateľ presnejšie povedané jeho nadriadený.
Usporiadat
Téma je uzavretá.
Danila Danila

Danila je offline (nepripojený) Danila

Poraďácky odpadlík:)))))
reskátor Pozri príspevok
Keďže Ťa zamestnávateľ našiel v podstate posledný deň PN tam, kde si byť nemala, snažila som sa tento problém posudzovať zo všetkých strán, ale asi Ťa veľmi nepoteším. Určite to nie je absencia, lebo si nebola na pracovisku, ale v liečebnom režime, ktorý si porušila.Od tohoto dňa porušenia je potrebný písomný záznam o porušení liečebného režimu s následkom nevyplatenia sociálnych dávok. A keďže ti §-81-d/ZP ukladá povinnosť ličebný režim dodržiavať a ty si to porušila, tak ZĽ využijúc porušenie tohoto paragrafového znenia bude konať/ možno a oprávnene ak má porušenie dôkazovo podchytené/. Je mi len ľúto, že Ťa to postihlo vo finále./Nenašiel Ťa na diskotéke? /

Ešte raz pre teba len - Danila - posudzovala si problém mimo law Slovakia , nejedná sa o absenciu, nejedná sa o poprušenie liečebného režimu nejedná sa o absenciu nejedná sa o žiadnu možnosť nevyplatenia soc. dávok, nejedná sa toto čo píšeš - §-81-d/ZP ukladá povinnosť ličebný režim dodržiavať pretože PN-ka skončila dńom a hodinou kedy ta lekár z nej vypísal a poveal že možeš isť na druhý deň do roboty. Toť vsjo a tvoje vyjadrenia su od veci. Ak budes v buducnosti dávať rady porad sa s právnikmi lebo dobre mienená rada musí byť tutovka na to aby si niekomu nepoškodila.
A tolerujem ti velkoryso toto čo si napísala - Obsah Tvojích príspevkov je zhlukom veľkého ničoho. A ak už používaš slovo Hitler, tak v tejto téme ti odkazujem, ako právnik si úbohosť sama. Tu som bola zvyknutá na právnikov par excellance.
ak budeš potrebovať zastúpenie budem ti k dispozícií samozrejme ti dám príslušnú zľavu na výkon zastupovania ale neraď ak tomu nerozumieš. ďakujem.
Re :
Danila
Poraďák


Členom od: 20-11-05
Miesto: CCCC
Príspevky: 2,670
Súhlasil: 2,105x
Získal 3,373 súhlasov
v 1,229 príspevkoch
PoradaBody: 286

Niečo ti sem slečna či pani pastnem
poznávaš tento text ?
Je to tvoje dielo. Ak nevieš že ukončenie PN-ky je dňom a hodinou kedy ti ju vypíše lekár tak prosím nedávaj rady podľa ktorých by sa mohla ta pani či slečna ktorá sa pýta triasť od strachu že porušila zákona Ona sa totižto nedopustila žiadneho ani len priestupku a ani len tých vecí čo si písala. Prosím ťa druhý krát nedávaj rady ktoré nemáš overené a neponúkaj riešenia ktoré nemajú žiadny efekt. Totižto aj zle mienená rada či porada može poškodiť a nie pomocť. A v tomto prípade by som povedal že to čo si napísala a čo som ti sem pastol skor poškodí ako pomože. Takže druhý krát nepíš zhluk niečoho čo nemá význam, Ďakujem za pochopenie. Si absolutly
Ďakujem za Tvoju veľkorysú ponuku. A skús hádať, ak by som si mala vybrať medzi Tvojím zastupovaním a doživotím, čo by som si vybrala.
0 0
reskátor reskátor

reskátor je offline (nepripojený) reskátor

Danila Pozri príspevok
Ďakujem za Tvoju veľkorysú ponuku. A skús hádať, ak by som si mala vybrať medzi Tvojím zastupovaním a doživotím, čo by som si vybrala.
Nepochopila si základnú axiómu - nikdy v živote by som sa nepodujal na zastupovanie osoby tvojej VEĽKOSTI ! mám pred tebou rešpekt !
Ďakujem za neodpoveď.
0 0
reskátor reskátor

reskátor je offline (nepripojený) reskátor

[quote=Chobot;552178]Šéf ťa vždy môže pokarhať za čokoľvek, čo ho napadne, ak má zlú náladu. ....

Vidíš pane a toto je stále hroziaca dilema nepoukazovania "nasich" zamestnancov na praktiky nasich zamestnávateľov. Keby sa rozmohli praktiky že nie šéf si može dovoliť čo chce ale že musí byť úctivy a ohladuplný ku svojim zamestnancom tak že sa bude poukazovať na tieto vymyslené praktiky zamestnávatelov voči svojim zamestnancom a verejne s pouzitím akychkolvek účinných procesov voci zamestnávatelom - pirátom a neustálym praktizovaním verejného pranierovania takýchto šéfov o čo by bol svet krajší keby sa došlo do štádia - že šéf si bude vážiť svoju pracovnú silu ktorá mu vytvára oprávnený zisk - tak nejak sa to volá - či nie ?
Ale to bude až vtedy ked si vsetci uvedomime že do nekonecna sa nakladat na krk nedá !
0 0
Stefan2005 Stefan2005

Stefan2005 je offline (nepripojený) Stefan2005

!
reskátor Pozri príspevok

QUOTE - Pokarhať ťa za porušenie prac. disciplíny môže :::???

Prosil by som vysvetlenie za aké porušenie pracovnej disciplíny v deň kedy končila PN-ka može byť tá pani či slečna potrestaná resp. pokarhaná ?
Ja nevidim v jej konaní ani len náznak porušenia pracovnej disciplíny a hocičoho iného. Pn-ka skočila vypísaním v ten deň keď niekto chcel a previedol nejakú kontrolu. Pome k veci - kontrola vykonaná jednou osobou nemá žiadnu relevantnú oporu v zákone. Pokiaľ by som akceptoval tak inú kontrolu nie jedinou osobou. Avšak za predpokladu že by spomenutá pani bola ukončila PN-ku deň predtým ( teda príklad 10.10.2007 - koniec PN-ky 9.10.2007 deň pred ukončením PN-ky kontrola večer o 22.15 hodine.Tu už ide o porušenie. (poznáš systém dokazovania ? ktorý hovorí že tvrdenie jednej osoby proti tvrdeniu inej druhej osoby sa riadi zásadou - in dubio pro reo ?) . Avšak ...ale to som už písal PN-ka bola v ten istý deň ukočená kedy bola vykonaná kontrola - a na čo myslím, myslím či na výkon liečebného režimu bola prevedená kontrola ??? Akého liečebného režimu keď PN-ka bola ukončená ???
Tak asi nie - tu už nejde o výkon liečebného režimu pretože PN-ka je právoplatne v deň výkonu kontroly ukončená !!!
Tak na čo bola vlastne vykonaná tá kontrola ???
Určite len na to aby sa niekto ukázal že je pánom situácie a že si to môže dovoliť. Neakceptujem a všetkým tvrdím že ide o obyčajné zastrašovanie zo strany zamestnávateľa v tomto prípade. Asi tak že ak sa ti nepáči vonku čaká dalsich tisic nezamestnaných. A to je uz z inej strany nieco iné. Avsak aj to sa musi dokazovať.
Ak máš iný názor ku tomu konkrétnemu dňu bol by som rád aby si ho prezentoval.
Ďakujem
Reskátor, tento Tvoj príspevok mi je docela sympatický. Všimni si, použil si dokonca slová prosil by som a ďakujem. Cením si, že si stojíš za svojim názorom a obhajuješ prípad moni1 ako svojho klienta. Ako neprávnik rád si prečítam názor odborníkov. Aj sa prípadne zapojím do diskusie. Pokiaľ priebeha kultivovane. Myslím si, že štýlom, akým je napísaný tento príspevok, sa dá obohatiť táto diskusia. Alebo že by som bol ?
0 0
reskátor reskátor

reskátor je offline (nepripojený) reskátor

Prosil by som reagovať na jednotlivé príspevky len ľudí ktorí majú obsahovo, vedomostne a profesionálne jasné v hlave čo píšu pretože napísať a nevedieť čo napíšete len preto aby som mal 10.000 príspevkov nemá zmyslu a ohlupuje čítajúcich. Ďakujem. (Danila)
Byť prvý, mnohonásobný a napísať nie je to isté ako byť posledný a málopočetný a konkrétny a jasný.
0 0
Danila Danila

Danila je offline (nepripojený) Danila

Poraďácky odpadlík:)))))
reskátor Pozri príspevok
Prosil by som reagovať na jednotlivé príspevky len ľudí ktorí majú obsahovo, vedomostne a profesionálne jasné v hlave čo píšu pretože napísať a nevedieť čo napíšete len preto aby som mal 10.000 príspevkov nemá zmyslu a ohlupuje čítajúcich. Ďakujem. (Danila)
Byť prvý, mnohonásobný a napísať nie je to isté ako byť posledný a málopočetný a konkrétny a jasný.
.
0 0
Konkurz Konkurz

Konkurz je offline (nepripojený) Konkurz

reskátor Pozri príspevok
V prvom rade sa preber ...
chcel bys om ta nasmerovať na zákon ...
O akom poslednom dni PN- ky točíš ?
O akom porušení liečebného režimu točíš ?
O akom písomnom zázname točíš ?
Aký zákon hovorí že v deň skončenia PN-ky sa porušuje liečebný režim ?
Môžeš uviesť niečo na obhajobu svojich slov ?
Prepáč ale nemáš ani štipku pravdy, aky chceš niekoho potrestať za to že má ukončený proces PN-ky a vyťahovať na neho niečo o tom že porišl svojim konaním liečebný režím ... prosím ťa aký ?
Môžeš mi citovať zákon na to čo tvrdíš ?
Skús mi odpovedať, inač podopri to zákonom alebo niečim čím chceš.
ďakujem
Keď si právnik, takto sa chováš aj v súdnej sieni, keď oponuješ prokurátorovi, ktorý tvrdí opak toho čo ty? Namiesto paragrafov používaš samé osočovanie. Aj tak som sa tu nepresvedčila, že je rozdiel medzi prvým, druhým alebo posledným dňom maródky pre dodžiavanie režimu. Ako právnik by si mohol poradiť aj v druhých témach, lebo v tejto už nikto na teba nereagoval.
0 0
Llívia Llívia

Llívia je offline (nepripojený) Llívia

Zita5 Pozri príspevok

No ja si osobne myslím , že 22,30 hod . nie je čas na kontrolu ani zamestnávateľa ani z SP ....možno sa mýlim , ale o tomto čase ma nikto neprinúti , aby som niekomu otvárala bytové dvere.

To už chápem ako osobnú zaujatosť .
Tak ako je to - môže si kontrola (SP/zamestnávateľ) prísť na kontrolu, kedy sa mu zachce? Bo mňa tiež nikto o 22.30 hod. nedonúti otvoriť dvere (ani tie na byte, ani tie vo vchode do domu
0 0
reskátor reskátor

reskátor je offline (nepripojený) reskátor

Pôvodca textu príspevku: Konkurz
Keď si právnik, takto sa chováš aj v súdnej sieni, keď oponuješ prokurátorovi, ktorý tvrdí opak toho čo ty? Namiesto paragrafov používaš samé osočovanie. Aj tak som sa tu nepresvedčila, že je rozdiel medzi prvým, druhým alebo posledným dňom maródky pre dodžiavanie režimu. Ako právnik by si mohol poradiť aj v druhých témach, lebo v tejto už nikto na teba nereagoval. ???????????????????????

Heheheheeee dievčatko či pani či slečna .... si a určite si sa -a
To akože ty si tu Konkurz na to aby si overovala oprávnenosť vyjadrovaní či možnosť odpovedať na jednotlivé TIEŽPRÍSPEVKY ktoré sú maximálne od veci a ktoré môžu viacej poškodiť ako pomôcť ???
a Ďalej
pretože ak používaš nejaké výrazy o chovaní v súdnej sieni odporúčam aby si sa tam išla najprv pozrieť preveriť si fakty a potom písať ... NIkdy v živote si nebola v súdnej sieni čo vidím z tvojich rečí - opakujem nikdy v živote si nevidela súdny proces na vlastné oči !!! INáč by si také niečo nenapísala. Nevidela si na vlastné oči žiadny súdny proces !!! HOVG!
Ďalej
ak ti ja mám dávať rozumy k iným témam tak by som sa nedopísal,
a tiež nič iné nerobil zadara, prepáč ale ja nie som DOBROČINNÝ ÚSTAV ani žiadny CHARITA aby som poskytoval právne rády za to že ty CHCEŠ. Existuje viac organizácií či združení ktoré to robia - nech sa páči - existuje Googl - máš možnosť googluj a žiadaj čo potrebuješ -
Len tak na okraj - v súkromných správach na konkrétne otázky sa dá poskytnúť konkrétne veľa rád a postupov na každý konkrétny problém, ak má niekto záujem, avšak prepáč za otvorenosť, nie ľuďom ktorí sa urážajú nad otvorenosťou a jednoznačným stanoviskom a upozornením že vec ktorú ten ktorý diskutujúci posudzuje je obzvlášť nebezpečne zle formulovaná lebo môže poškodiť a nie pomôcť. A teda ak sa chceš urážať na moje príspevky tak radšej na mňa nereaguj.
- pretože sa smejem do popuku nad niektorými tiežpríspevkami- nechcem byť konkrétny a nechcem poukazovať na konkrétnosti, ale poskytnúť radu ktorá nemá ani hlavu ani patu a vôbec opakujem vôbec nemá oporu v zákone je horšie ako radiť tomu čo som napísal. Skôr poškodíš ako pomôžeš !!! Za týmto si stojím s plným vedomím!!!
A čo sa týka osočovania ... prepáč ja som teba neosočoval ani nikoho iného akurát som reagoval na odpovede ak sa cíti niekto urazený tak nech mi to napíše, preto ťa žiadam vyjadruj sa k téme a nerob tu obhajcu nikomu. TY si nebola mojim objektom a keď budeš potom sa budeme baviť a diskutovať. Zatiaľ pomlč prosím.
Naposledy upravil reskátor : 24.10.07 at 13:43
0 0
reskátor reskátor

reskátor je offline (nepripojený) reskátor

Llívia Pozri príspevok
Tak ako je to - môže si kontrola (SP/zamestnávateľ) prísť na kontrolu, kedy sa mu zachce? Bo mňa tiež nikto o 22.30 hod. nedonúti otvoriť dvere (ani tie na byte, ani tie vo vchode do domu
MÁŠ MôJ PLNÝ SÚHLAS !!!
Ešte by som dodal že
ráno v robote (keby to bolo reálne)by som sa pozrel tomu čo prišiel za mnou na kontrolu o tej hodine do očí a urobil sa "debo" - kedy ???? prosím ??? na kontrole ??? vy ??? no vidíte aká smola !!! no vidíte , kto by to bol povedal ???? to je teda prekérna situácia !!! druhýkrát mi prosím dajte vedieť že idete na kontrolu ku mne o tej hodine !!! ďakujem !!! ale veď ja chodím spávať so sliepkami !!! tak ja som vás určite nomohol o tej hodine počuť !!! hehehehehehhehehehe

máš 500ks
0 0
Chobot Chobot

Chobot je offline (nepripojený) Chobot

reskátor Pozri príspevok
Ďalej
ak ti ja mám dávať rozumy k iným témam tak by som sa nedopísal,
a tiež nič iné nerobil zadara, prepáč ale ja nie som DOBROČINNÝ ÚSTAV ani žiadny CHARITA aby som poskytoval právne rády za to že ty CHCEŠ. Existuje viac organizácií či združení ktoré to robia - nech sa páči - existuje Googl - máš možnosť googluj a žiadaj čo potrebuješ -
pretože sa smejem do popuku nad niektorými tiežpríspevkami- nechcem byť konkrétny a nechcem poukazovať na konkrétnosti, ale poskytnúť radu ktorá nemá ani hlavu ani patu a vôbec opakujem vôbec nemá oporu v zákone je horšie ako radiť tomu čo som napísal. Skôr poškodíš ako pomôžeš !!! Za týmto si stojím s plným vedomím!!!

Milý reskátor, obávam sa, že si nepochopil podstatu tejto stránky. Tu neide o to, aby niekto poskytoval zaručené právne rady a už vôbec nie na základe odplaty.


Tu sa ľudia dobrovoľne virtuálne stretnú, aby si poradili na základe najlepšieho vedomia a svedomia, prípadne si vymenili skúsenosti v obdobných témach a problémoch. Pokiaľ nechceš poradiť, resp. si ochotný radiť len za peniaze, je to tvoja vec. Ale v mene všetkých poraďákov ťa prosím, aby si dodržiaval etiketu porady, najmä bod 10:

"10. Porada slúži na to, aby sme si vzájomne poradili. V prípade, že mám iný názor, vyjadrím ho bez toho, aby som robil narážky na iného člena. Ak sa mi zdá otázka veľmi "jednoduchá" , odpoviem bez pripomienok na pýtajúceho sa, alebo odpoveď nechám na iného, trpezlivejšieho člena."


Ale o to som ťa už žiadal aj minule v súkromnej správe.
Naposledy upravil Chobot : 24.10.07 at 14:03
0 0
Danila Danila

Danila je offline (nepripojený) Danila

Poraďácky odpadlík:)))))
Vzhľadom na to, že bez osočovania a útokov kohokoľvek v tejto téme nie je možné pokračovať, a vlastne nie je už ani o čom, ani pre koho, zadávateľky dávno niet, navrhujem tému uzavrieť. Reskátorovi bolo dovolené priveľa. Od čias jumpera si tak razantné útoky nepamätám. Zadarmo radiť a diskutovať nechce. Zadarmo si nemusí riešiť na Porade ani svoje komplexy. Posledný príspevok nikoho nenechá na pochybách.
0 0
reskátor reskátor

reskátor je offline (nepripojený) reskátor

Danila Pozri príspevok
Vzhľadom na to, že bez osočovania a útokov kohokoľvek v tejto téme nie je možné pokračovať, a vlastne nie je už ani o čom, ani pre koho, zadávateľky dávno niet, navrhujem tému uzavrieť. Reskátorovi bolo dovolené priveľa. Od čias jumpera si tak razantné útoky nepamätám. Zadarmo radiť a diskutovať nechce. Zadarmo si nemusí riešiť na Porade ani svoje komplexy. Posledný príspevok nikoho nenechá na pochybách.
Danila prepáčte
ale vaše útoky sú v zmysle tu vypísaných podmienok neprijateľné. Skúste sa kontrolovať pretože zatiaľ ak som listoval vo vašich príspevkoch tak vaše rady sú o dvoch veciach. Nehnevajte sa na mňa poslal som vám súkromnú správu a neželám si aby ste na mňa niekedy reagovala. Ďakujem.
A vyprosujem si od vás to riešenie komplexov. Skončil som debatu na hocijakú tému s osobou vášho kalibru.
PS:
Ja fakt nepotrebujem byť TOP v týchto diskusiách ako chcete byť vy len preto aby sa mi pod menom skvelo počet príspevkov 10.000 ktoré nemajú žiadnu profesionálnu bázu. Zaregistroval som sa len preto lebo vaša odpoveď ma rozčúlila zavádzaním diskutujúcej. Preto pozerám na to vaše už niekoľké osočovanie z nadhľadom a prosbou - nereagujte na mňa a nevšímajte si ma.
Ja neprevádzam žiadne razantné útoky o ktorých tu píšete. ďakujem ešte raz.
A na záver, prosil by som chobota aby tému uzavrel kvôli vám. Ďakujem.
0 0
Oľa Oľa

Oľa je offline (nepripojený) Oľa

Milá Moni 1,
mohla si hneď napísať že si policajtka a ušetrila by si niekoľkým ľuďom zbytočné osočovanie (až trápne) a nemuseli Tvoj problém riešiť z tej nesprávnej strany.
Teba totiž v žiadnom prípade nemôže prísť skontrolovať nikto zo SP, pretože tam ani nevedia, že si na nejakej PN-ke, na teba ako policajtku sa vôbec nevzťahuje zákon 461/2003, ošetrujúci lekár nepredkladá príslušnú časť tvojej PN-ky sociálnej poisťovni, zo SP nedostávaš žiadne dávky, ale tvoj prípad je potrebné riešiť v zmysle zákona 328/2002, prípadne v kombinácii so zákonom č. 73/1998.
Ak chceš poradiť, tak treba napísať presne všetky skutočnosti, ktoré môžu prípadnú odpoveď ovlyvniť, pretože čo Ti tu všetci nezištne poradili je pre Teba absolútne nevyužiteľné - v tejto oblasti sa na Teba nevzťahujú žiadne zákony ktorými sa riadia tzv. "civilní zamestnanci".
0 0
Rozalka Rozalka

Rozalka je offline (nepripojený) Rozalka

Spoluvlastníčka "Prvého nitrianskeho medveďária" ...viac
Túto debatu by som uzatvorila slovami: Deti, nevaďte sa, sú Vianoce.
V originále:
Gyerekek, ne veszekedjetek, karacsony van.
0 0
sta sta

sta je offline (nepripojený) sta

reskátor Pozri príspevok
Pôvodca textu príspevku: Konkurz
Keď si právnik, takto sa chováš aj v súdnej sieni, keď oponuješ prokurátorovi, ktorý tvrdí opak toho čo ty? Namiesto paragrafov používaš samé osočovanie. Aj tak som sa tu nepresvedčila, že je rozdiel medzi prvým, druhým alebo posledným dňom maródky pre dodžiavanie režimu. Ako právnik by si mohol poradiť aj v druhých témach, lebo v tejto už nikto na teba nereagoval. ???????????????????????

Heheheheeee dievčatko či pani či slečna .... si a určite si sa -a
To akože ty si tu Konkurz na to aby si overovala oprávnenosť vyjadrovaní či možnosť odpovedať na jednotlivé TIEŽPRÍSPEVKY ktoré sú maximálne od veci a ktoré môžu viacej poškodiť ako pomôcť ???
a Ďalej
pretože ak používaš nejaké výrazy o chovaní v súdnej sieni odporúčam aby si sa tam išla najprv pozrieť preveriť si fakty a potom písať ... NIkdy v živote si nebola v súdnej sieni čo vidím z tvojich rečí - opakujem nikdy v živote si nevidela súdny proces na vlastné oči !!! INáč by si také niečo nenapísala. Nevidela si na vlastné oči žiadny súdny proces !!! HOVG!
Ďalej
ak ti ja mám dávať rozumy k iným témam tak by som sa nedopísal,
a tiež nič iné nerobil zadara, prepáč ale ja nie som DOBROČINNÝ ÚSTAV ani žiadny CHARITA aby som poskytoval právne rády za to že ty CHCEŠ. Existuje viac organizácií či združení ktoré to robia - nech sa páči - existuje Googl - máš možnosť googluj a žiadaj čo potrebuješ -
Len tak na okraj - v súkromných správach na konkrétne otázky sa dá poskytnúť konkrétne veľa rád a postupov na každý konkrétny problém, ak má niekto záujem, avšak prepáč za otvorenosť, nie ľuďom ktorí sa urážajú nad otvorenosťou a jednoznačným stanoviskom a upozornením že vec ktorú ten ktorý diskutujúci posudzuje je obzvlášť nebezpečne zle formulovaná lebo môže poškodiť a nie pomôcť. A teda ak sa chceš urážať na moje príspevky tak radšej na mňa nereaguj.
- pretože sa smejem do popuku nad niektorými tiežpríspevkami- nechcem byť konkrétny a nechcem poukazovať na konkrétnosti, ale poskytnúť radu ktorá nemá ani hlavu ani patu a vôbec opakujem vôbec nemá oporu v zákone je horšie ako radiť tomu čo som napísal. Skôr poškodíš ako pomôžeš !!! Za týmto si stojím s plným vedomím!!!
A čo sa týka osočovania ... prepáč ja som teba neosočoval ani nikoho iného akurát som reagoval na odpovede ak sa cíti niekto urazený tak nech mi to napíše, preto ťa žiadam vyjadruj sa k téme a nerob tu obhajcu nikomu. TY si nebola mojim objektom a keď budeš potom sa budeme baviť a diskutovať. Zatiaľ pomlč prosím.
Podľa Tvojich príspevkov mám dojem, že Ty si tu ten najmúdrejší a najkvalifikovanejší na to aby si odpovedal na otázky a všetci ostatní by sme sa mali asi od Teba učiť.
Poviem Ti len jedno, ešte som sa tu nestretla s tým, aby niekto takto osočoval ľudí ako Ty. Reagovať na niekoho príspevky slovami "o čom točíš" a pod. mi príde prinajmenšom veľmi nevhodné a drzé.
Ak sa stane, že niektorý z poraďákov nemá pravdu, alebo sa pomýli vo svojom príspevku (mýliť sa je ľudské), tak ho ostatní na to upozornia a bez emócií a urážania ho navedú na správnu odpoveď. Veď koľko ľudí, toľko názorov, nikto predsa nie je neomylný.
0 0
Kazu Kazu

Kazu je offline (nepripojený) Kazu

Len tak uvažujem: Poznám prípady, keď doktorka 3 dňovú maródku v deň nástupu na PN aj ukončí a povie, nemusíte ísť ani na kontrolu, za tri dni choďte do práce. Tie tri dni môže robiť čo chce, byť kde chce, lebo on má PN ukončenú už v prvý deň a lekárka mu hovorila, že do práce má ísť až za 3 dni. A na kontrolu sa môže len blahosklonne usmiať, však on už na PN nie je. Rozumela som tomu výkladu reskátora správne?
0 0
reskátor reskátor

reskátor je offline (nepripojený) reskátor

sta Pozri príspevok
Podľa Tvojich príspevkov mám dojem, že Ty si tu ten najmúdrejší a najkvalifikovanejší na to aby si odpovedal na otázky a všetci ostatní by sme sa mali asi od Teba učiť.
Poviem Ti len jedno, ešte som sa tu nestretla s tým, aby niekto takto osočoval ľudí ako Ty. Reagovať na niekoho príspevky slovami "o čom točíš" a pod. mi príde prinajmenšom veľmi nevhodné a drzé.
Ak sa stane, že niektorý z poraďákov nemá pravdu, alebo sa pomýli vo svojom príspevku (mýliť sa je ľudské), tak ho ostatní na to upozornia a bez emócií a urážania ho navedú na správnu odpoveď. Veď koľko ľudí, toľko názorov, nikto predsa nie je neomylný.

Prepáč ale ty si najkrajšia deva na svete nevyrovnáš sa ani snehulienke a najmúdrejší som tu až po tebe ! A druhýkrát si tie invektívy nechaj pre seba .Ďakujem.
0 0
reskátor reskátor

reskátor je offline (nepripojený) reskátor

Kazu Pozri príspevok
Len tak uvažujem: Poznám prípady, keď doktorka 3 dňovú maródku v deň nástupu na PN aj ukončí a povie, nemusíte ísť ani na kontrolu, za tri dni choďte do práce. Tie tri dni môže robiť čo chce, byť kde chce, lebo on má PN ukončenú už v prvý deň a lekárka mu hovorila, že do práce má ísť až za 3 dni. A na kontrolu sa môže len blahosklonne usmiať, však on už na PN nie je. Rozumela som tomu výkladu reskátora správne?
Nie.
To čo si napísala zaváňa minimálne priestupkom aj s návodom. Pozri si príslušné ustanovenia zákonov a vyhlášok pretože takýto prípad spadá pod tzv. nezákonné jednanie zo strany lekárky. V tomto prípade ide o jednoznačné porušenie nejakého režimu aj s návodom. Čafko.
Základná axióma je že PN-ka niekoľkodňová bola v daný deň kontroly ukončená a následne po ukončení PN-ky bola prevedená v nočnom čase nejaká "akože" kontrola ! Na výkon čoho bola tá kontrola môžeš mi vydedukovať z jasných mantinelov tu uvedených ? Takže nemôže ísť ani o porušenie liečebného režimu a ani o porušenie pracovnej disciplíny. A skús porozmýšľať o súvislostiach zamestnanec-zamestnávateľ.
Naposledy upravil reskátor : 25.10.07 at 15:25
0 0
mysimis mysimis

mysimis je offline (nepripojený) mysimis

obyčajný človiečik
Pozorne sledujem celú túto tému a nedá mi nezareagovať. Som za to, aby sa téma už naozaj uzavrela, lebo nie je o čom diskutovať a zo strany "reskarátora" tu dochádza k osočovaniu a urážaniu ostatných poraďákov. Reskarátor prečo chceš byť najmúdrejší?
0 0
Načítať ďalšie

Sleduj porady, ktoré by vás mohli zaujímať