Zavrieť

Porady

Vypadávanie vlasov

Chcem vás poprosiť, či má niekto skúsenosti s prípravkami na liečbu vypadávania vlasov, prípadne miniečo poradiť. Môj syn (17 r.) mal odmalička husté tvrdé vlasy a teraz sa mu začali viditeľne prerieďovať od čela až po vrch hlavy. Boli sme u kožnej, tá nám povedala, že sa s tým nedá nič robiť, že to bude rodové, ale u nás nikto v takom veku nestrácal vlasy. Zmenili sme kožnú, druhá mu predpísala vodičky, mastičky, ale žiaden výsledok nevidím. Povedala, že veková hranica sa posúva aj v tomto smere. Ja sa nechcem s tým zmieriť, a aj synovi to začína vadiť, nemôže sa hociako ostrihať a učesať aby nemal z toho komplexy. Oproti vážnym chorobám, ktoré tu trápia niektorých z vás je to asi banálny problém, ale keby sa dalo pomôcť, bola by som povďačná veľmi. Ďakujem.
Usporiadat
elize elize

elize je offline (nepripojený) elize

Na vypadávanie vlasov má vplyv množstvo testosterónu v tele muža, ale aj ženy. Váš syn je asi dobrým príkladom prebytku testosterónu. Nemecký koncern vyvinul prípravok, jedinečný na trhu, ktorý už má aj výsledky, čo sa týka dorastania vypadnutých vlasov.Nieje to nejaký zázrak, no 3 roky po vypadnutí vlasu je možné jeho narastenie, pri určitej výžive.
0 0
ucetni_fantozzi ucetni_fantozzi

ucetni_fantozzi je offline (nepripojený) ucetni_fantozzi

no pripojim sa aj ja, aj ked sam tento problem zatial nemam - mal ho kamos; naordinovali mu pangamin a ked tak na neho kukam, myslim ze mu to pomohlo...
0 0
prednisonka prednisonka

prednisonka je offline (nepripojený) prednisonka

Ahojte ,
moje vypadávanie vlasov mi spôsobuje dlhodobé užívanie kortikosteroidov(prednison) , za posledné 2 mesiace som prišla o 2/3 vlasov.Užívam aj nejaké vitamíny SELEZIN ACE ,ale žiadny výsledok sa nedostavil.Neviete mi poradiť?Vopred ďakujem
0 0
niceday7 niceday7

niceday7 je offline (nepripojený) niceday7

bodliak Pozri príspevok
"dala som z pása dole 14 cm za 3 mesiace a nebola ani hladovka ani lieky"

len prosim ziadne naplaste Ti-Ji.
Najviac ma pobavilo, ze v Polsku to bol hit pred rokom a pol, u nas az teraz.


ahoj prosim nemohli by ste napisat ako ste to stratili???mylim ze k tomu vypadavaniu vlasov by urcita strata vahy aj pomohla..dakujem ak sa da tak cez sukromnu spravu alebo na niceday7@pokec.sk
este raz DAKUJEM
0 0
fiasco fiasco

fiasco je offline (nepripojený) fiasco

ja som na vypadavanie vlasov nasiel uz konecne ten spravvny pripravok....vyskusal som uz rozne pripravky napr..folixil..neocapil..capilan...,ale najviac mi pomohol kofeinovy sampon a nejaka ta kofeinova voda po umyti....
vlasy mi prestali padat zostali pevnejsie a kedze sampon neobsahuje ziadne silikonove latky aj lahko upravitelne...
ma to len dva haciky....musi sa uzivat stale....a u nas sa este nepredava, len v cechach ale nie je problem si ho objednat na www.alpecin.cz...je to fakt dobre riesenie..ja som uz bol zmiereny s plesinou....a tieto dva pripravky mi zmenili zivot...
0 0
lorelei lorelei

lorelei je offline (nepripojený) lorelei

Ako sa tu uz popisalo, chcem este nieco upresnit. Podla Luny- treba strihat vlasy v znameni Leva alebo Panny, ale pri pribudajucom Mesiaci, toto mam odskusane a funguje to. Dalej je to sampon od Vichy, je dost drahy,ale dobry. Hlavne oprednostnujem byliny. Na plesatenie - resp. vypadavanie vlasov je dobra cibula, natierat stavou z nej, alebo aj s prekrojenou, miesta, kde sa najviac tvoria mapy po vypadanych vlasoch, dalej zihlava - jednoznacne, pretoze cisti krv, cely organizmus, odplavuje toxiny a skodlive latky z tela von. Myslim tiez ,ze to bude nieco s psychikou,ked to nie je rodove, je to aj dost predcasne. Ja by som v tomto pripade vyhladala homeopata, pridu na pricinu veci - co je podstatne. Zinok a vit. B je na posilnenie rastu vlasov. Drzim palce, a prajem vela trpezlivosti.
0 0
wildsammy wildsammy

wildsammy je offline (nepripojený) wildsammy

Overená liečebná metóda vypadávania vlasov a obnova rastu vlasov pre mužov bežne dostupnými prípravkami:

1) Folixil anti-DHT tablety, oplatí sa väčšie balenie (1/deň)
2) Bioscalin výživné tablety (1/deň, užívať ako doplnok k Folixil anti-DHT tabletám)
3) Folixil aktivačný šampón (striedať s iným neutrálnym šampónom, napr. od VICHY Dercos-posilující šampón)
4) Alpecin kofeinový prípravok alebo Bioscalin čistiaca vlasová voda (aplikovať každý deň, nepoužívať zároveň s bodom 5)
5) VICHY Dercos Aminexil pre mužov (3/týždeň) alebo Regaine 5% roztok (2/deň, nepoužívať zároveň s bodom 4)
6) AVON naturals maska pre poškodené vlasy (1/týždeň)
7) Alpicort stimulačný roztok pre mužov (1-2/týždeň)

Trvanie liečby 12 mesiacov. Pred začatím liečby a pred koncom liečby kontrola hustoty a hrúbky vlasov.
Naposledy upravil wildsammy : 31.12.07 at 00:14
1 0
JANASA JANASA

JANASA je offline (nepripojený) JANASA

Inak proti vypadávaniu vlasov je veľmi účinný šampón od Welly Lifetex - s vitamínom H a zároveň tonikum na ten istý účel. Dokonca to nezastavilo len vypadávanie ale aj obnova rastu vlasov. Aj cenovo sa to dá zvládnuť.
0 0
PatresPK PatresPK

PatresPK je offline (nepripojený) PatresPK

Ahoj Tonkat:
Cize vas syn moze mat problem s kvasinkovou bakteriou zvanou Kandida ...ja ju osobne mam a vypadok vlasov je nehorazny mal som aj 200-250 vlasov denne no ustal som to velmi dobre takych 20-50 denne a nieco mi aj rastie naspat.Ked tak dam viacej rad ako a kde zacat inac ja drzim urcity rezim zvany Immortal hair rezim a Warrior diet + musel som sa zbavit kandidy.Pre viac info sukromnu spravu lebo email mi nechce zadat.
0 0
marienka3 marienka3

marienka3 je offline (nepripojený) marienka3

Aj mojej dcére začali vypadávať vlasy naraz s vysokou tvorbou akné, išla som ku kožnej, tak odporučila šampón Anaphase, tablety Anacapse (majú sa brať tri mesiace), tiež dala vodičku na denné natieranie. Už jej až tak nevypadávajú, ale nejak nerastú. Idem vyskúšať umývanie vlasov odvarom z lopúcha, potom napíšem. Krvné testy nerobila, hoci som to čakala, dúfam, že to je len nejaké obdobie, nie choroba.
0 0
Lenka1979 Lenka1979

Lenka1979 je offline (nepripojený) Lenka1979

najlepšie spoznať osobne :-) ...viac
Odporúčam každému, komu vypadávajú vlasy - ženy či muži, francúzsku kozmetiku VICHY, konkrétne šampón "Dercos" a vodičku v malýc ampulkách tiež "Dercos" (najlepšie užívanie spolu šampón+vodička). Ja som to používala a stopercentne zabral, nielenže mi vlasy prestali vypadávať, ale začali rásť aj nové. Je to drahá kozmetika, ale super.
0 0
delopiero delopiero

delopiero je offline (nepripojený) delopiero

"Nebudem sa s Tebou púšťať do intelektuálneho súboja. Je pod moju úroveň bojovať s neozbrojenými protivníkom."ôô: Neberte to osobne..Vacsina ludi co sem chodi je pekne nadupana.. ...viac
nazdar..citam ze sa tu rozbehla celkom zaujimava debata. Tiez mam problem s vypadavanim. Vlasy mi rednu asi od 20ky-aspon to tak pozorujem, mam 25 a v 30ke budem urcite plasaty ak sa nic nezmeni. Som s tym uz viac- menej zmiereny, ale to neznamena ze proti to mu nic nebudem robit.
Skusil som uz zihlavu, zinok, sezam ale zaidny efekt, najnovsie pouzivam Vichy. Bol som minule na vysetrenie krvi (nie v suvislosti s vypadavanim) a tam mi povedala doktorka ze mam hornu hranicu testosteronu.
Poradte co by mi pomohlo. Ocenim akykolvek nazor a postreh.
Ako dopadol Tvoj syn TONKAT? Zaujali ma tam hlavne názory PATRES PK a ALIZEE. Este by ma zaujimalo ako pozorujete ze sa to zlepsuje alebo zhorsuje??Podla vypadanych vlasov vo vani, alebo ako?Mail mam
Ďakujem za pomoc.

MATUS
0 0
Nokerla Nokerla

Nokerla je offline (nepripojený) Nokerla

no ja som mal nizku hranicu testosteronu a aj tak mi vypadavali vlasy.......genetiku velmi neoklames ......

keby bolo nieco co vie zastavit vypadavanie vlasov, tak kopec popularnych ludi by malo na hlave bujare afro.

Andre agassi, Seal, Bruce Willis, Carl cox a mnoho dalsich
0 0
tomasenkoslav tomasenkoslav

tomasenkoslav je offline (nepripojený) tomasenkoslav

ženske dovody vypadavania vlasov su prevažne uplne odlisne od tých mužskych /alopecia/. Tiež som plesaty, zacalo to okolo 16-17teho roku. Stresom netrpim a vlasy padaju. Sprievodny jav tohto padania u mna je akasi "fantómová bolest" vlasov. Je to v podstate precitlivelost pokožky na mieste, kde vlasy prave padaju. Najprv to bolo v oblasi "kutov" neskor sa to spojilo do tvaru podkovy. No a posledne "citim" temeno hlavy. Predna cast hlavy je už uplne hola bez vlasov, tam už to opisovane precitlivenie pokožky nepocitujem. Len temeno, kde ešte vlasy mam.
Konvencna liecba bola uplne bezvysledna. Užival som presne tie "lieky" co tu popisujete, Neocapil, capilan, pangamin, zinok bla bla.
Davno som rezignoval na pokusy vratit vlasy spat na hlavu. Jedine riešenie je v medicine a to v klonovani korienkov vlasov alebo znižit vplyv testosteronu na padanie. Dnes sa korienky odoberaju zo zadnej casti hlavy, kde zdravemu mužovi nevypadnu nikdy. Tato liečba je však považovana za kozmeticku upravu a poistovne ju nehradia. Je to extremne nakladne. Dovolit "urobit si celu hlavu" si možu iba tak premier Berlussconi a podobni solventaci. Ostatne je to skutocne len kozmeticka uprava napriklad muža v 50ke ked ma pocit, že ma malo vlasov "na kutoch". Ked si to necha urobit 20r chalan a vlasy mu vypadaju neskor na koleno, bude vyzerat ako dilino - hola hlava a pa-rohy z vlasov.
Mudri vravia, že je to dedicne no moj tata ma vlasy jak Janošik a to ma 60r.

Suhlasím s tým, že zastavit sa mu to sotva podarí. Ja som si letos zacal tu moju prašinu holit na kožu. To je asi fakt u mna jedine riešenie.
Suhlasím s tým, že konzumacia soje može mat urcity ak ne vyznamny vplyv na ne-vypadavanie vlasov u mužov. Skvely priklad je u japonskych mužov, kde sojove produkty tvoria vyznamny podiel na ich strave a je dokazane, že vypadavaním vlasov trpia podstatne menej.
Nesuhlasim s tým, že je to moderne a sexi ako to tu popisal jeden uživatel. Muži si holia hlavu preto, že su plešatí alebo zabijaci aby so svojim tlstým krkom a holou hlavou budili vacsi respekt.
Alebo somari, ktorí nepatria ani do jednej skupiny a preto ich pocin nechápem. /vynimkou su plavci, ktori veria, že prave koli vlasom sa im nepodari zaplavat rekord - odpor pri plavani, alebo podobna sofistikovana "pricina"/
Verim, že Vaš syn ma z vypadavania vlasov komplexy a traumu velku ako Brno. Mal som ju aj ja. Nie je totiž lahke dvorit sa dame s plešatou hlavou. Pre vek okolo 17 rokov, a teraz spomenme si na našu mladost, je randenie tema a objekt zaujmu cislo jedna /ci sa jedna o chlapcov alebo dievcata/.
Ani jedno dievca v puberte neda prednost plešatemu pred chlapcom s vlas
Takisto maju "smolu" chlpatí a ryšaví. Štatistiky a ankety "nepustia".
Je dobre, ked si to niekto tak bagatelizuje ako ten pan o pár prispevkov vyssie ale zrejme si týmto sám osobne v takom mladom veku neprešiel.

Jedno je však viac než isté, musí sa s tým vysporiadat sam, nik iný to za neho neurobí.
tms.
0 0
Ricky Ricky

Ricky je offline (nepripojený) Ricky

Moj znamy mal tiez problemi s vypadavanim. No ked som ho stretol naposledy tak som ho skoro ani nespoznal. Mal viac vlasov nez ja . Tak som sa ho pytal co pouziva a vraj dermal roller. Je to taky hreben s ihlickami. Tak som si to aj ja objednal a rolujem a rolujem. Zatial sa
mi zda ze mam vlasy tmavsie a ani tak nepadaju. Uvidime neskor.
0 0
palarik palarik

palarik je offline (nepripojený) palarik

Uz vyskusal niekto derma roller? Minule som stretol znameho ktory bol skoro plesaty a teraz ma zrazu na hlave haro. Vravel ze pouziva derma roller. Skusil to uz niekto?
0 0
calawen calawen

calawen je offline (nepripojený) calawen

Ahojte,

mne teraz dosť vypadávajú vlasy a veľmi ma to štve. Je to možné tým, že som v júni porodila a doteraz kojím? Čo by mi mohlo od toho pomôcť?
0 0
margot157 margot157

margot157 je offline (nepripojený) margot157

calawen Pozri príspevok
Ahojte,

mne teraz dosť vypadávajú vlasy a veľmi ma to štve. Je to možné tým, že som v júni porodila a doteraz kojím? Čo by mi mohlo od toho pomôcť?
Mne tiež veľmi vypadávali vlasy, ale ja ešte nekojím, som tehotná, takže mi v lekárni nemohli dať žiadne prípravky na užívanie zvnútra, ponúkli mi nejakú ( značku teraz neviem ) vlasovú tinktúru a šampón a v kombinácií s tehotenskými vitamínmi mi to cca po mesiaci až dvoch celkom pekne prešlo, nehovorím, že mi teraz nepadajú vôbec, ale je to v oveľa menšej miere, ako predtým. Takže keď kojíš, si myslím, že to bude podobné.M.
0 0
calawen calawen

calawen je offline (nepripojený) calawen

margot157 Pozri príspevok
Mne tiež veľmi vypadávali vlasy, ale ja ešte nekojím, som tehotná, takže mi v lekárni nemohli dať žiadne prípravky na užívanie zvnútra, ponúkli mi nejakú ( značku teraz neviem ) vlasovú tinktúru a šampón a v kombinácií s tehotenskými vitamínmi mi to cca po mesiaci až dvoch celkom pekne prešlo, nehovorím, že mi teraz nepadajú vôbec, ale je to v oveľa menšej miere, ako predtým. Takže keď kojíš, si myslím, že to bude podobné.M.
vďaka za pomoc... myslela som si, že to bude tým, že mi chýbajú nejaké vitamíny... nabehnem do lekárne a uvidím časom..
0 0
rypa rypa

rypa je offline (nepripojený) rypa

ahoj, mne padajú vlasy už od pôrodu, je tomu už 2 roky. Konečne som sa odhodlala ísť k lekárovi, ktorý mi urobil krvné testy ale nič nezistil a povedal, že sa s tým musím zmieriť. A pritom som úplne zdravá, tak tomu nechápem. Vyskúšala som už lieky, ampulky, zdravú stravu už prevádzkujem viac ako rok a pol, stres nemám. Tak neviem.
0 0
Načítať ďalšie

Sleduj porady, ktoré by vás mohli zaujímať