Jankaaa
Prečo? Môj syn má ekzémy a veľmi mi to doporučoval lekár?
takze ostrov Pag mojimi ocami : moja mama ma psoriazu .... momentalne sa uz aj mne vyhodila ... a preto sme volili tento doporucovany ostrov. Je pravda, ze voda je ovela slansia ako na inych miestach. Ubytovanie sa dalo vydrzat, ale .... je to sama skala, skoro ziadna zelen (len sporadicky, velmi, velmi malo). More nie je otvorene ale uzatvorene medzi skalami ..... pri hoteli sme mali kusok kamenistej plaze z ktorej vychadzal odpad rovno do mora (skoda, ze trcal) .... akoby bohom zabudnuta krajina .... nie je velmi kde ist....boli sme s mamou na prechadzke, ale ako som pisala len skala, skala, skala a sem tam figovnik ci nejaky zivy plot. A ak Vam doporucil to preslavene bahno, ktore by sa tam malo nachadzat, tak jedno dievcatko z nasho turnusu sa v nom "vybahnilo" (tiez trpelo exemom) a bohuzial muselo odcestovat skorej, pretoze sa jej to neuveritelne zhorsilo. Kym nasa SK delegatka toto bahno hlboko doporucovala, CZ delegatka zakazovala. A pravdou je, ze sme sa v tom chceli tiez vybahnit, ale ked sme k tej bacorine (bez uvodzoviek) prisli, tak okrem samych ziab a trciacich topanok z toho trcali i suciastky z rozbitych aut. Skor humus ako zdravie.... Ale to je len moja skusenost 2 roky dozadu...mozno sa tu najde i niekto, kto ma lepsie zazitky. Inak zmrzlina je tam vynikajuca....ale plaz je skor strkova, vo vode velke kamene a tiahla sa dost popri ceste. Cesta a hned more .... plaz velmi uzka a dost spinava (boli sme na prelome auguta a septembra) ... uz za dva dni som nemala ist co skumat...mala "dedinka".... Ak ta zaujima este nieco, co som nespomenula, tak napis...rada odpoviem.
mozno sa Vam tam bude pacit