Prosim pomozte mi
Mam kamaratku, ktorej zomrel ocino, mama alkoholicka ju opustila ked sme mali cca 14, sestra ju kontaktuje len ked potrebuje peniaze a nebohemu otcovi sa sestra naposledy ozvala asi 5 rokov dozadu a ktomu moja kamaratka zistila ze ma nevlastnu sestru. Otec zomrel mozme povedat ze nahle, bol sice chory uz dlhsie ale Kamaratka to neocakavala. takze nestihol napisat ani zavet. Ostal po nom byt, rodinny dom a nejake peniaze. Kamaratka sa o otca starala, starala sa o dom, platila vsetky vydavky ak si dobre pamatam zacala stym kym sme este boli na skole, nasla si part time job . Ked zomrel kamaratkina sestra s matkou sa o nic nezaujimali ani na pohreb neprisli. Iba kamaratkina nevlastna sestra. Ale vsetky si narokuju na cast majetku. A co je najhorsie kamaratka musela popredavat veci aby mala ako za vsetko platit, a ktomu sa musela vystahovat z bytu! Istym sposobom je bezdomovec, lebo sa boji ze jej matka, ktora je stale v liehu jej moze ublizit... Konecne ju policajti totizto nasli a priviedli opitu ku kamaratke do roboty tam na nu 'vyskocila' ze preco ju vymkla a kde su jej kluce. Po 11 rokoch sa ozrata v sprievode policajtov objavi a dokaze toto povedat vlastnej dcere!!!
Viem ze su tam 4 body ked porucitel moze zbavit dedica dedickych narokov, minimalne v dvoch su opisane veci podla ktorich bi ich mal zbavit..
Kamaratka ostala sama nema nikoho kto by jej pomohol. Prosim pomozte nam co robit..
Prosim prosim
Dakujem aspon za precitanie...
Alenkax@hotmail.com