Zavrieť

Porady

Usporiadat
aladin aladin

aladin je offline (nepripojený) aladin

Mal som kontrolu v obchode s potravinami , pribehli z veteriny požadovali sanitačný plán... neupresnili nič len tolko že to musi byť na 50-100 stran. ked som sa spýtal čo by tam malo byt , len pokrcili ramenom , zdalo sa mi že ani oni presne nevedeli čo chcú. Vie niektop pomoct , resp stretol sa niekto s niecím podobným ?
Menej reklamy? Zaregistrujte sa! - Žiadne vyskakovacie reklamy!
viktoria viktoria

viktoria je offline (nepripojený) viktoria

Pomohla som známemu vypracovať Hygienický plán v masérskom salone. Malo by to byť min. na 2 strany, kďe je opísaný podmienky zabezpečenia hygienických postupov v prevádzke (upratovanie, skladovanie a čistenie uterákov, uskladnenie šatstva a pod.). Vzor som našla na nete pomocou vyhľadávača www.altavista.com. Podľa mňa niečo podobné bude aj Sanitačný plán ale určite netreba vypracovať na 50 - 100 strán.
andrea andrea

andrea je offline (nepripojený) andrea

trapiaci sa zivnostnik-ekonom ...viac
napíšte mi číslo faxu mám vypracovaný pre potraviny môžem pomôcť
aladin aladin

hygienicky plan mam ale cc3 strany.. ale vraveli ze nie to chcu... preto som prekvapeny...
andrea andrea

andrea je offline (nepripojený) andrea

trapiaci sa zivnostnik-ekonom ...viac
To sú také ,,novoty,, musíte mať vypracovaný prevádzkový poriadok súčasťou ktorého je sanitačný plán.
bepo bepo

bepo je offline (nepripojený) bepo

V sanitacnom plane je plan upratovania- ktore miestnosti ako casto sa umyvaju,cim sa umyvaju a pod plus sanitacna kniha kde sa eviduje co sa upratovalo.
aladin aladin

andrea
napíšte mi číslo faxu mám vypracovaný pre potraviny môžem pomôcť
Zaslal som cislo faxu ako sukromnu spravu...
Inak dakujem vsetkym za info
aladin aladin

a viete este niekto nieco o HCCP ? resp kto by to vedel vypracovat ?
Zádiel Zádiel

Zádiel je offline (nepripojený) Zádiel

Potrebovala by som HCCP pre potraviny. Môžete mi pomôcť ?
fax: 055-4662138

Katka zo Zádiela
lenkak lenkak

lenkak je offline (nepripojený) lenkak

Lenka
Mám HCCP pre potraviny, aj sanitačný plán, ale záleží od toho čo predávate, či vyrábate a pod. Stačilo by to upraviť. Mám to doma, skúsim sa na to pozrieť, poprípade upresni načo konkrétne to potrebuješ. Je toho dosť.
Anairda Anairda

Anairda je offline (nepripojený) Anairda

Pripájam sa k žiadosti o zaslanie prevádzkového poriadku so sanitačným plánom pre predajňu sudového vína.

Ale podľa mňa je to číry nezmysel a byrokracia zo strany hygienkov...
lenkak lenkak

Lenka
Už som Ti do tvojho príspevku písala, že na tomto linku si v prílohe nájdeš sanitačný poriadok pre potraviny. Prispôsob si ho.
http://www.porada.sk/showthread.php?t=7104
FERO2 FERO2

FERO2 je offline (nepripojený) FERO2

PROSIM O POMOC ZHANAM SANITACNY PLAN PRE PREDAJNU POTRAVIN
VELMI DAKUJEM 02/44451767
lenkak lenkak

Lenka
Keď si klikneš na linku:
http://www.porada.sk/showthread.php?t=7104
tam nájdeš prílohu HACCP a keď si ju ztiahneš tak je v nej aj sanitačný plán, stačí si ho upraviť podľa potreby.
ankap ankap

ankap je offline (nepripojený) ankap

lenkak, nevieš náhodou ako vyzerajú testy čo sa robia na skúškach na Hygiene, a sú potrebné pre potravinárske minimum? Viem, že sú tam rôzne stupne náročnosti, ja by som potrebovala pre vedúce a predavačky v potravinách.

Ak by ich mal niekto k nahliadnutiu, prípadne vypracované, prosím dodajte. Vopred vrelá vďaka.
lenkak lenkak

Lenka
Existuje taká malá knižka o minime na konkrétnu výrobu a z toho dávajú otázky. Ale to je na výrobu, ja som robila z toho a potom dávali otázky z HACCP. Ale ty si iný odbor, ak si mala vypracovaný nejaký sanitačný plán tak určite z toho niečo bude.
just just

just je offline (nepripojený) just

Ja som to mal v predajni spravené zo zošitu, kde v riadkoch boli uvedené druhy čistiacich a upratovacích prac a v stípcoch dátumy. A len som označil, ktorý deň sa čo robilo. Pri kontrole im to stačilo.
mončičak mončičak

mončičak je offline (nepripojený) mončičak

Ahojte" Potrebovala by som tiez sanitacny plan pre restauracne sluzby. A neviete niekto ako ma vyzerat graficke znazornenie toku. to mam jako na vsetko kreslit projekty?????? Na hygiene mi povedali Grafy to je jeste lepsie.
Ďakujeeem.
Naposledy upravil mončičak : 24.09.05 at 14:12
ewap ewap

ewap je offline (nepripojený) ewap

Ahoj Lenka. Neviem, či niekde robím chybu, ale správu Ti nedoručí. Dobrá adresa ?
lenkak lenkak

Lenka
Pozri si SS.
Načítať ďalšie

Sleduj porady, ktoré by vás mohli zaujímať