Ahojte,
Dnes som sa stretol s neuveritelnou kvaz ochotou organizacii ako hasici, kanalizacie, mestsky urad Senec..
Vcera v noci velmi intenzivne prsalo a oteplilo sa v dosledku coho sa zacal intenzivne topit sneh. Dnes doobeda doslo k zatopeniu ulic vodou z povrchu, pricom momentalne je nas dom v stale v ohrozeni a mame ciastocne zatopene pivnice. To sa nachadzame v meste Senec , pod kopcom..
Obratil som sa najskor na BVS - Bratislavsku vodarensku spolocnost kedze je spravcom kanalizacie aby zabezpecili odtok vody.. Odpoved po 20min rozhovoru, to nieje nas problem KANALIZACIA FUNGUJE LEN NESTIHA.
Bolo tam nase vozidlo, ale nezistilo zavadu na kanalizacii..
OK, v polohneve som sa obratil na hasicsky zbor na nudzovej linke 150, dispecer mi povedal citujem: " Toto nieje nas problem je to mestska komunikacia, obratte sa na mestsky urad."
Ked som ich ziadal o pomoc kedze dochadza k priamemu ohrozeniu majetku obcanov, ze by mohli prietokovymi cerpadlami zacat vodu odsavat, dostaval som stale rovnaku odpoved, ze to nieje ich problem. Dostal som este kuriozne poucenie, ze co som spravil osobne na to aby k zatopeniu nedoslo. Mam si postavit vrecia s pieskom....
OK. zavolal som na Mestsky urad Senec, a dostal ihned odpoved ze to riesia a mila sekretarka mi este stihla buchnut telef. akoze co otravujem..
Nic sa nedialo len voda stupa, dom pomaly zatapa, OK NIC SA NEDEJE:::
Zrazu sa objavili 3 hasicske auta presli sa a odisli

Super pomoc v tomto state...

Nechali tu jedno auto mestskeho poziarneho zboru Senec- Aviu ktora horkotazko vybrala kalove cerpadlo a zacala odsavat vodu.
Takze musim si zabezpecit vlastne cerpadlo a odsavat si vodu sam, lebo NAS HASICSKY ZBOR, ani mesto Senec nema ZAUJEM O OCHRANU MAJETKU SVOJICH OBYVATELOV:
NACO POTOM PLATIME DANE????
LOSSER SLOVAKIA: