Zdieľajte s nami link na články z iných webov. Komentáre k linku budú zoradené podľa počtu hlasov, môžete využiť aj filter komentárov a zobraziť len komentáre od členov ktorých na Porade sledujete.
Matovič vytkol Sulíkovi, že pripomienky k návrhu rozpočtu vyzerajú ako keby ich jeho písal 14-ročný syn. Ak by sa to potvrdilo, bol by to geniálny nápad. Jediná slabina tejto metódy by bola, že Hugo, na rozdiel od Igora, už na tejto úrovni dlho nebude.
Príde predseda vlády domov a hovorí manželke:
- Keď schválime nové opatrenia, už bude naozaj s konečnou platnosťou ľuďom do konca života dobre.
Vytiahne štós papierov a vraví:
- Tu sú opatrenia.
Vytiahne druhý štós papierov a dodáva:
- A tu je zoznam tých ľudí.
(https://www.oslik.eu)
Déžo zalomí rukami " panebože 10 detí, čo si ja len s nimi počnem? " zhora " nájdi si robotu! " Príde domov a hovorí manželke " takto to ďalej nejde, nájdem si robotu, aby sa mali naše deti lepšie. " " ... noo neviem, čo si tu ja sama s nimi počnem? " Déžo chodí celý mesiac do roboty v deň výplaty príde domov a z vačku vytiahne 2 000 Kčs. Erža sa ho pýta " a to je čo? " " výplata, Erža, výplata. " " Čožeee? Prac sa z domu tam kde si bol celý mesiac." Déžo sa zľakol a z druhého vačku vytiahol 5 000 Kčs. " a to je zasa čo? " " Erža, to sú rodinné prídavky. " " No vidíš Déžko, ja som ti vždy hovorila, že lepšie je jebať ako robiť! "