Zavrieť

Porady

Pena na kyslej kapuste

Natlačil som kapustu a neviem či mám dať preč penu čo sa začala tvoriť na vrchu súdka, alebo to nechať tam.
Poraďte čo robiť po natlačení. Vďaka za odpoveď.
Pravidlá a tipy
  • Každý móže napísať len 1 odpoveď. Neskor mozete svoju odpoveď vylepšiť.
  • Odpoveď má priniesť riešenie na otázku, vyvarujte sa hodnotenia otázky.
  • Odpoveď má byť viac o faktoch ako o názoroch.
Dalšie pravidla a tipy
    Ak potrebujete v otázke niečo upresniť, najskôr sa spýtajte na podrobnosti.
    Koncept slúži na uloženie rozpracovanej odpovede, koncept sa zobrazuje len Vám, až kým ho nezverejníte.
    Ak máte podobnú otázku, založte Novú otázku alebo Súvisiacu otázku.
    ❤ Buďte priateľskí ❤
    Sme súčasťou jednej komunity, ktorá si chce vzájomne pomáhať, rozdieľnosť je vítaná ak neubližuje!
    Usporiadať podľa času

    bodliak je offline (nepripojený) bodliak

    bodliak
    Mne občas tá pena lezie aj zo suda. Je to OK.
    Nechať uzavreté, kontrolovať, aby bola v žliabku vždy voda.
    Kvasenie má prebiehať bez prístupu vzduchu, na to tam tá voda je.
    Ak do toho budete furt čumieť, môže sa vám kapusta pokaziť.

    Pena na kyslej kapuste

    Porady, ktoré by vás mohli zaujímať

    Prihláste sa a sledujte len tie Porady, ktoré Vás zaujímajú.