Zdieľajte s nami link na články z iných webov. Komentáre k linku budú zoradené podľa počtu hlasov, môžete využiť aj filter komentárov a zobraziť len komentáre od členov ktorých na Porade sledujete.
Natlačil som kapustu a neviem či mám dať preč penu čo sa začala tvoriť na vrchu súdka, alebo to nechať tam.
Poraďte čo robiť po natlačení. Vďaka za odpoveď.
Pravidlá a tipy
Každý móže napísať len 1 odpoveď. Neskor mozete svoju odpoveď vylepšiť.
Odpoveď má priniesť riešenie na otázku, vyvarujte sa hodnotenia otázky.
Ak potrebujete v otázke niečo upresniť, najskôr sa spýtajte na podrobnosti.
Koncept slúži na uloženie rozpracovanej odpovede, koncept sa zobrazuje len Vám, až kým ho nezverejníte. Ak máte podobnú otázku, založte Novú otázku alebo Súvisiacu otázku.
❤ Buďte priateľskí ❤
Sme súčasťou jednej komunity, ktorá si chce vzájomne pomáhať, rozdieľnosť je vítaná ak neubližuje!
Mne občas tá pena lezie aj zo suda. Je to OK.
Nechať uzavreté, kontrolovať, aby bola v žliabku vždy voda.
Kvasenie má prebiehať bez prístupu vzduchu, na to tam tá voda je.
Ak do toho budete furt čumieť, môže sa vám kapusta pokaziť.