kopretinka
pavol54
použil som akciovú múku, asi nie je dosť lepku, uvidíme nabudúce
všetky ingrediencie by mali mať rovnakú (izbovú) teplotu.....múku je vhodné aj preosiať,tým sa prevzdušní a lepšie kysne.....akciová-neakciová múka s tým nemá nič spoločné........možno bolo droždie slabo nakysnuté,alebo staré.....
Veruže aj múka môže byť na vine.Na záviny je naj Koláčová múka Natur alebo Babičkina voľba.Moja máti sa tak dala nalákať na "akciovú múku",ale som ju naučila,že má napísaných výrobcov a nie predajcov
Najhoršia je Penam,dobrá je z Pohr. Ruskova.Ona pekáva moravské koláče a záviny,takže nie je jedno,akú múku si dá kúpiť.Poučila sa
Ono v podstate všetko teraz treba nakupovať podľa výrobcov (osvedčených),aby človek nebol sklamaný z výsledku.