Potešilo, ...máš pre koho urobiť raňajky a s kým ich skonzumovať, takže to je vždy radosť a znamená pohodičku. Mňa zas mrzí a veľmi
ako si dokážu ľudia ublížiť len preto, že nemajú na jednu a tú istú vec rovnaký názor. Sme tu všetci "len na pôžičku" úrok pôžičky si svojim konaním stanovujeme sami. Je smutné, keď niekto nevidí, že svojim konaním môže spôsobiť inému veľkú duševnú bolesť. Hlavne, že sa vyjadril jemu vlastným spôsobom, použitím slov, ktoré ho pozitívne alebo negatívne reprezentuje. Je to bohužiaľ trend, ktorý je základom úspechu? Neviem,... myslím, že život mi dal a dáva šancu prežívať, sledovať tieto praktiky a úprimne, je to hrozné ako si človek človeka absolútne neváži a dehonestuje ho preto, že sa cíti na to povolaný. Hmmmmmmm, je to vyjadrenia toho, čo ma teraz práve veľmi mrzí. Síce o tom téma nehovorí, je tam len rozčúlenie /zato mi stojí skutočne len niečo čo má aj význam, ... potešenia je akosi menej a menej.../ hlavne, že sme zdraví a máme navzájom k sebe úctu, ktorá patrí každému aj oponentovi aj konkurentovi aj blízkemu rovnako. To sa ľahko niekto považuje za nekompetentného, kompetentného... jasné V.I.P. ... to je teda dôvod na poukazovanie.
Prajem si, aj ostatným príchod, /opustenie/ na tieto stránky len s príjemným pocitom bez pocitu krivdy len pre slovné nedorozumenie.