Muž volá Pizza hut, aby si objednal pizzu...
VOLAJÚCI: Je toto Pizza Hut?
GOOGLE: Nie, pane, je to Google Pizza.
VOLAJÚCI: Musel som vytočiť zlé číslo, prepáčte.
GOOGLE: Nie pane, Google kúpil Pizza Hut minulý mesiac.
VOLAJÚCI: OK. Chcel by som si objednať pizzu.
GOOGLE: Chcete to, čo zvyčajne, pane?
Ako zvyčajne? Poznáš ma?
GOOGLE: Podľa nášho údajov volajúceho ID si si posledných 12-krát objednal extra veľkú pizzu s tromi syrami, klobásou, feferonkami, hubami a mäsovými guľkami na hustej kruste
VOLAJÚCI: Super! Tak to si dám.
GOOGLE: Môžem vám navrhnúť, aby ste si tentoraz objednali pizzu s ricottou, rukolou, sušenými paradajkami a olivami na celozrnnej bezlepkovej tenkej
VOLAJCA: Čo? Nechcem vegetariánsku pizzu!
GOOGLE: Váš cholesterol nie je dobrý, pane.
VOLAJÚCI: Ako to viete?
GOOGLE: Nuž, porovnali sme vaše telefónne číslo domov s vašimi zdravotnými záznamami. Máme výsledky vašich krvných testov za posledných 7 rokov.
VOLAJÚCI: Okej, ale ja nechcem tvoju prehnitu vegetariánsku pizzu Už beriem lieky na svoj cholesterol.
GOOGLE: Ospravedlňte ma, pane, ale neužívate pravidelne svoje lieky. Podľa našej databázy ste si v Lloyds lekárni pred 4 mesiacmi kúpili len škatuľu 30 tabliet cholesterolu.
VOLAJÚCI: Kúpil som viac v inej lekárni.
GOOGLE: Toto sa neukazuje na výpise z kreditnej karty.
VOLAJÚCI: Zaplatil som v hotovosti.
GOOGLE: Podľa výpisu z bankového výpisu ste si však nevybrali dostatok hotovosti.
VOLAJÚCI: Mám aj iné zdroje peňazí.
GOOGLE: Toto sa nezobrazuje vo vašich najnovších daňových priznaniach, pokiaľ ste ich nekúpili pomocou neohláseného zdroja príjmu, čo je protizákonné!
VOLAJÚCI: ČO TO!!!
GOOGLE: Ospravedlňujem sa, pane, takéto informácie používame len s cieľom pomôcť vám.
VOLAJÚCI: Už dosť! Je mi zle z Googlu, Facebooku, Twitteru, WhatsApp a všetkých ostatných. Idem na ostrov bez internetu, TV, kde nie je telefónny servis a nikto ma nebude sledovať alebo ma špehovať.
GOOGLE: Rozumiem pane, ale najprv si musíte obnoviť pas. Platnosť skončila pred 6 týždňami...