niekolko rad na varenie cestovin.cestoviny nie vsetky sa daju dobre uvarit,hovorime ze najlepsie sa varia cestoviny maggi,su z tvrdej psenice,,nerozvaraju sa .ja som si robila testy, ktore cestoviny,ako dlho sa maju varit, a ake su.zaklad je dobre vriaca voda,v profi mise mam cestoviny, sol,trocha oleja,zalejem vriacou vodou,rychlo ppremiesam,prikryjem,rychlo!nevypustam zbytocne von teplo,nastavim cas,po 7 min.rychlo premiesam,jednu cestovinu vyberiem,pokrievka spet,chutnam cestovinu ci je dobra,alebo ci potrebuje este 1-2 min,potom precedit, podla potreby oplachnut, alebo iba trochu poolejovat, cestoviny este pridu do seba.je pravda ,maju inu chut,ale ked sa jedia v cestovinovom salate, alebo ako priloha so stavou su dobre.je potrebne trocha zrucnosti na cestoviny.perfektne cestoviny su z Lidla, znacka BANDNUDELN, sirsie rezance500 gr,semolinove.presne 8 minut,hotovo.