Zdieľajte s nami link na články z iných webov. Komentáre k linku budú zoradené podľa počtu hlasov, môžete využiť aj filter komentárov a zobraziť len komentáre od členov ktorých na Porade sledujete.
Zdravím, mám otázku či sa dá bez problémov zamestnať s titulom na pozície ktoré nevyžadujú vysokoškolský titul? Nestalo sa nikomu že ho odmietli kvôli tomuto? - študent školy a trocha pesimista. Vďaka
Da sa.
Ci bez problemov, je otazka, casto zamestnavatelia nechcu prekvalifikovanych zamestnancov, ked maju pracovne miesto vytvorene pre stredoskolaka.
pouzivanie titulu v SR je dobrovolne pokial viem... :-), samozrejme ak ho nemas v obciankom horlivo zapisany.....,nikoho nemusi zaujmat ze mas nejaky titul.....nemaju sa to odkial dozvediet....
romana147On sa nechcel zamestnať , ale iba pochváliť.
A do občaňáku si dá až m.g.r
Beyond^Presne tak ...Nie nechcel. Bola to seriózna otázka
BeyondNo áno ale pri záujme o zamestnanie sa dokladajú všetky doklady o vzdelaní nie? Alebo sa proste zamlčí?
Mária27Ak si vybavuje nový občiansky, musí priniesť doklad o najvyššom vzdelaní. Ak nenapíše titul, poriadne ho zvozia. Titul v úradných dokumentoch je súčasťou mena.
BeyondAle nemusím si vybavovať nový občiansky, že? EDIT : myslené hneď po ukončení štúdia
P.S.:
Keby to bolo v mojej právomoci, tak je táto téma uzamknutá.
BeyondNevedel som že je nárokom na študovanie Verejnej Správy znalosť toho či sa musí alebo nemusí uvádzať titul do OP/či ho treba po získaní titulu vybavovať nanovo.