Dobré ráno,
čítam tu už hodinu a poviem vám, že som si myslela, že mám jasno, ale už nemám jasno.
Otázka je, firma prevádzkuje reštauráciu klasickú a stánok, kde predáva jedna pani, neobsluhuje, ale vonku sa sedieť dá. Má tam stoly a lavice. A potom má stánok, kde sa predávajú predovšetkým potraviny, aj nápoje, ale nie na drobno. Len celú fľašu do tašky a tak, syry, cestoviny ....
Účtujem všetko ako tovar, pretože v nákupoch nerozlišuje, čo je pre reštauráciu a čo pre stánok. Taká ryža napr. kupuje aj pre reštauráciu, ale predáva ju aj ako tovar v stánku. Keďže nemá jednoznačne rozdelený ten nákup, tak to všetko robím ako tovar. Lenže po dnešnej hodinovke už nie som si istá, či je tento postup správny.
Poradí mi prosím niekto, aby som zas mala jasno?
Ďakujem