Zdieľajte s nami link na články z iných webov. Komentáre k linku budú zoradené podľa počtu hlasov, môžete využiť aj filter komentárov a zobraziť len komentáre od členov ktorých na Porade sledujete.
Majiteľ má nové auto zakúpené v tomto roku ako FO.Teraz ho chce vložiť do novovzniknutej s.r.o.Prosím o radu ako mám postupovať,ako ho vložiť do s.r.o.
Potvdenie o obstarávacej cene máme z bazáru,kde ho chcel pôvodne predať a spätne leasovať.Čiže obstarávaciu cenu auta by som vedela.Netreba k tomu už súdnoznalecký posudok,stačí potvrdenie z bazáru?
Pravidlá a tipy
Každý móže napísať len 1 odpoveď. Neskor mozete svoju odpoveď vylepšiť.
Odpoveď má priniesť riešenie na otázku, vyvarujte sa hodnotenia otázky.
Ak potrebujete v otázke niečo upresniť, najskôr sa spýtajte na podrobnosti.
Koncept slúži na uloženie rozpracovanej odpovede, koncept sa zobrazuje len Vám, až kým ho nezverejníte. Ak máte podobnú otázku, založte Novú otázku alebo Súvisiacu otázku.
❤ Buďte priateľskí ❤
Sme súčasťou jednej komunity, ktorá si chce vzájomne pomáhať, rozdieľnosť je vítaná ak neubližuje!
Nie.chce ho len tak vložiť.ZI už asi má.Nevidela som jeho účto ešte.Zatial len vystavujem fa.
Ale ak vieš niečo o tom tak mi napíš aj keby si ho chcel vložiť do ZI.Podľa mňa ho chce predať s.r.o.Má si on ako FO spraviť kúpnopredajnú zmluvu a predať ho s.r.o. na základe ohodnotenie bazárom?
Potom vložiť do s.r.o peniaze ako krátkodobú finančnú výpomoc s.r.o. a za tie peniaze odkúpiť auto? Ak by to stihol do konca roka mohol by si uplatniť aj odpisy však.
Môže mi niekto poradiť s hore uvedeným problémom? Keď bude mať kúpno predajnú zmluvu ale ešte nemá prepísané auto na s.r.o., môže si uplatniť tento rok odpis?